Najnovije Vesti
Premijera, PREMIJERA: BOJAN MAROVIĆ “JAČA NEGO IKAD” (VIDEO), Gradski Magazin

PREMIJERA: BOJAN MAROVIĆ “JAČA NEGO IKAD” (VIDEO)

Premijera: Nova pesma Bojana Marovića “JAČE NEGO IKADA”

Prošlo je tri godine od objavljivanja pesme ,,Bićeš moja”, sa kojom je Bojan Marović osvojio publiku u regionu, prikazavši se u drugačijem muzičkom stilu. Sa tom pesmom, nastupio je na Radijskoj reviji muzike i doživeo brojne pozitivne kritike, posebno na to što je spreman na stalne muzičke promene. Pored toga što se pesma zavrtela na svim regionalnim i nacionalnim radio stanicama, remiks verzija u saradnji sa Oxiduality je osvojila regionalne klubove i top liste.

Premijera, PREMIJERA: BOJAN MAROVIĆ “JAČA NEGO IKAD” (VIDEO), Gradski Magazin

,,Nakon poslednje pesme ,,Bićeš moja”, i same činjenice da sam se prvi put nastupio sa drugačijim zvukom, a ne sa baladama na koje je moja publika navikla, shvatio sam da sledeći korak mora biti još bolji, veći i drugačiji. Za takav korak mi je bilo potrebno vreme jer nikad nisam hteo da lažem sebe i ljude oko mene. Zato sam želeo malu izolaciju, da bi sledeći moj rad bio kvalitetniji i iskreniji.”- rekao je Bojan.

Posle albuma pod nazivom Za tebe i mene, sa kojeg su se izvodile ,,Neka te ljubi”, ,,Koliko volim te ja”, ,,Sad se pitam”, ,,Fotografija”, Boja
n Marović predstavlja novi spot i novu pesmu ,,Pusti me”, koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Sudeći po utiscima onih koji su je čuli, pred nama je nešto drugačije i za još jedan korak ispred. Marović je autor teksta i muzike, dok aranžman potpisuje Dušan Alagić.

,,Mislim da je pesma ,,Pusti me”, još jedna privatna priča koju sam ispričao kroz muziku i tekst i još jedan moj stav koji je postojao i ranije. Verujem da je za neke stvari potrebno vreme, a ja sam ga imao.”- dodao je.

Osim izvanredne pesme i odličnog spota realizovanog u saradnji sa X visual timom, kao i podrške od strane Boomerang Artist Management-a primećujemo još nešto – Bojan izgleda sjajno, ponovo ima figuru sportiste, deluje zadovoljno i ispunjeno. Na pitanje da li je za to zaslužena neka nova ljubav, Bojan odgovara ,,Nisu ni stare, ni nove ljubavi zaslužene za to, već samo sportska disciplina. Singl sam, ali videćemo koliko dugo.”

Premijera, PREMIJERA: BOJAN MAROVIĆ “JAČA NEGO IKAD” (VIDEO), Gradski Magazin

Novi album je u pripremi, kao i promocija za novu pesmu ,,Pusti me”, koje su planirane u Beogradu i Podgorici.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

MANJI PAD TURISTIČKOG PROMETA U JUNU, Gradski Magazin

MANJI PAD TURISTIČKOG PROMETA U JUNU

U periodu januar-jun 2020. godine u Republici Srbiji boravilo je ukupno 780.785 turista, što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.