Najnovije Vesti

PREMIJERA: Emina Jahović ”Lolo”

Premijerno 4 pesma projekta Pet Veličanstvenih : Emina Jahović ”Lolo” 

Projekat „Pet Veličanstvenih“ iza koga se potpisuju Radio S i kompozitorka Aleksandra Milutinović danas je premijerno izbacio četvrtu pesmu i spot.

Reč je o pesmi „Lolo“ koju je otpevala Emina Jahović.

Emina je oduševljena pesmom “Lolo” I posebno je zahvalana Radiju S I Aleksandri Milutinović, za koje kaže da su sigurna kombinacija:

Toliko je volim, vesela je, letnja, vrcava. “Lolo” ima u sebi neku posebnu energiju i siguran sam da će publika da je voli – rekla je Emina Jahović

Emina Jahović je srpsko-bošnjački kantautor, model, glumica i pevačica sa srpkim i turskim državljanstvom. Emina je udana za pop zvezdu iz Turske Mustafu Sandala, a potvrđena je kao jedan od sudija na poznatom šou „The Voice Srbija“. Emina Jahović je rođena 15. januara 1982. godine u Novom Pazaru gde je odrasla. Studirala je na Muzičkoj školi Mokranjac te se neko vreme zadržala na Univerzitetu Braće Karić u Beogradu. Ima brata Mirsada Turkana, poznatog košarkaša. Emina Jahović je lepotica smeđe kose, braon očiju i visine 178 cm. Na početku karijere je počela da deluje kao tekstopisac kada je postala poznata zahvaljujući svojim vokalnim sposobnostima. Učestvovala je na nekoliko festivala, a privukla je pažnju velikog pevača Dine Merlina. Godine 2001. potpisala je za Citi Records i snimila prvi album „Osmi dan“. Iako album nije imao komercijalni uspeh, album je odlično prošao od strane kritičara. U svojoj je karijeri sarađivala sa Sašom Kovačevićem, Flamingosima te Dinom Merlinom.. Popularna je u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i drugim državama na području bivše Jugoslavije. Snimila je preko 4 albuma, 13 singlova, a najveći hitovi su: „Još ti se nadam“, „Tačka“, „Tvoja greška“… Iako je autor mnogih pesama, neke od njih su pisali Dino Merlin i Aleksandra Milutinović. Zbog sličnosti sa Penelope Kruz dobila je nadimak Srpska Penelope.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

splav hot mess, Elena Kitić i Milan Stanković izašli su tokom vikenda u provod na splav Hot Mess, Gradski Magazin

Elena Kitić i Milan Stanković izašli su tokom vikenda u provod na splav Hot Mess

Elena izašla sa kolegom u provod pa digla buru na splavu Hot Mess ! Elena …

Glumac uz ACAI šejkove uživao na otvaranju splava Hot Mess, Gradski Magazin

Glumac uz ACAI šejkove uživao na otvaranju splava Hot Mess

Vidno raspoložen popularni glumac Aleksandar Radojičić došao je na prestonički splav Hot Mess Iako skoro …

Leave a Reply

Your email address will not be published.