Najnovije Vesti
, Premijerka otvorila 40.Sajam turizma, Gradski Magazin

Premijerka otvorila 40.Sajam turizma

Otvaranje sajmova turizma, vina, hotelsko-ugostiteljske opreme i suvenira spektakl je koji svake godine privuče veliku pažnju gostiju, izlagača i posetilaca Beogradskog sajma. Tako je bilo i ove godine, a jubilarni, 40. Sajam turizma i tri srodne manifestacije svečano je otvorila Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije.


Premijerka otvorila 40.Sajam turizma, Gradski MagazinAna Brnabić: na svaki uloženi dinar, vrati nam se evro

Naglašavajući da nema većeg zadovoljstva od pozdravljanja uspešnih, što Sajam turizma i čitava turistička privreda svakako jesu, premijerka je rekla da sve ono što se promoviše na ovoj manifestaciji predstavlja najlepše lice naše zemlje:

 

– Srbija je ponovo postala prepoznatljiva zahvaljujući turizmu, sve više ljudi zna koliko je lepa, gostoljubiva, bogata i koliko su svi koji u nju dođu dobrodošli. Američka TV mreža CNN proglasila je Srbiju drugom turističkom destinacijom na svetu koju treba posetiti u 2018. godini, a Njujork tajms je srpsku prestonicu svrstao među 52 grada koja, takođe, obavezno treba posetiti ove godine. Sve uloženo u turizam se vraća, višestruko se isplati i zato pripremamo još mnogo novih investicija. Na svaki uloženi dinar vrati nam se jedan evro, a svako ko jednom poseti Srbiju – „sutra“ dovede još dva gosta. Nastavićemo i sa podelom vaučera za odmor domaćih gostiju u Srbiji, nastavićemo i sa promocijom svih segmenata turizma. Posebno zadovoljstvo mi je da pozdravim predstavnike Grčke, koja je „zemlja partner“, a izuzetna čast da jubilarni, 40. Sajam turizma proglasim otvorenim, rekla je Ana Brnabić.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Unesco, 10. JUBILEJ PRESTIŽNIH STIPENDIJA ZA NAJBOLjE MLADE NAUČNICE, Gradski Magazin

10. JUBILEJ PRESTIŽNIH STIPENDIJA ZA NAJBOLjE MLADE NAUČNICE

Tri talentovane naučnice iz Srbije nagrađene u sklopu čuvenog svetskog programa L’Oréal-UNESCO “Za žene u …

Krizni štab, KRIZNI ŠTAB ODLUČIO: Ove mere važe za vikend pred Novu godinu, Gradski Magazin

KRIZNI ŠTAB ODLUČIO: Ove mere važe za vikend pred Novu godinu

Radno vreme maloprodajnih i ugostiteljskih objekata za predstojeći vikend biće do 20 sati, upravo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.