Najnovije Vesti
PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU, Gradski Magazin

PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” i krenete put najboljeg regionalnog SPA hotela – AQUAWORLD RESORT BUDAPEST


AQUAWORLD RESORT BUDAPEST  pripremio je za svoje goste pravu novogodišnju bajku, a sam doček Nove godine podrazumeva čak TRI ŽURKE!

Prva u nizu je dečja novogodišnja žurka koja počinje u 18, a završava se u 23.30 časova. Žurka će se održati u Bongo klubu uz animatore, deda mraza pregršt balona i poklona za najmlađe goste.

Tradicionalna novogodišnja proslava uz svečanu večeru, koktele i lajv muziku počinje u 21 i traje do 1 sat iza ponoći. Dakle, ako imate od 0-99 godina, ovo će svakako biti idealan izbor.

Treća i svakako najzanimljivija žurka – POOL PARTY održaće se u Aquaworld-u i traje do tri sata iza ponoći. Svečano odelo zamenite kupaćim kostimom i uz šampanjac dočekajte 2022. Doček će obeležiti jedinstven show program, vatromet i sjajan muzički program.

Na samo nekoliko sati vožnje od Beograda, na periferiji glavnog grada Mađarske, nalazi se pravi vodeni raj koji će svojom šarenolikom ponudom, zadovoljiti avanturiste, ljubavne parove, porodice sa decom, ali i probirljive hedoniste. Gostima je na raspolaganju i veliki fitnes centar, Oriental Spa, ali i jedan od najvećih zatvorenih akva parkova u Evropi u čijem sastavu se nalazi Sauna world, više bazena sa toplom i hladnom vodom, lazy river, ali i veliki broj tobogana, od kojih mnogi, po svojoj dužini drže evropski rekord.
PREPORUKA DANA: NOVA GODINA U AQUAWORLD RESORT BUDAPEST HOTELU, Gradski Magazin
Superior hotel raspolaže sa 309 soba i apartmana, dostupan je besplatan bežični internet, parking sa video nadzorom, a posetiocima je dozvoljeno da sa sobom dovedu i kućne ljubimce.
Brojni restorani služe mađarske, ali i internacionalne specijalitete, a na poslednjem spratu hotela nalazi se i panoramski koktel bar koji svojim gostima nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela.
PRESSSERBIA.COM

O Dalibor

Proveri takođe

PIJANA KORONA, Gradski Magazin

PIJANA KORONA

Počeci pandemije korona virusa uneli su ogromne količine straha među svetsku populaciju, ali i kod nas. Neizvesnost, strah od smrti, izolacija, policijski čas učinili su da psihičko stanje nacije postane vrlo alarmantno.   Pribegavanje alkoholu, opijatima i povećana upotreba lekova za relaksaciju i smirenje, kao i jačih antidepresiva povećali su se gotovo za 100%.  Veliki broj onih koji nikada nisu konzumirali alkohol ili su ga povremeno koristili, počeli su redovno dopingovanje, pa …

DA LI ZNATE KO JE NAPRAVIO NAJPROFITABILNIJU TURNEJU SVIH VREMENA?, Gradski Magazin

DA LI ZNATE KO JE NAPRAVIO NAJPROFITABILNIJU TURNEJU SVIH VREMENA?

Jedan od najvećih svetskih rok bendova svih vremena 14. jula 2007. godine održao je koncert pod nazivom “A Bigger Bang” na beogradskom Ušću pred 50.000 ljudi. Početak koncerta podsetio je na scenu Felinijevog “Amarkorda” u kojoj čitav grad isplovljava na pučinu da bi video najveći brod na svetu “Rex”.   Te noći Mik Džeger se zezao na srpskom i rekao svojoj prelepoj pratećoj pevačici Lizi Fišer: “Jaka ti je suknja, ali su ti ružne sandale”, a organizatoru koncerta najveća pivara otkazala je sponzorstvo tri dana pred sam događaj.  Neposredno pred koncert, članovi grupe Rolingstons Mik Džeger, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin