Najnovije Vesti
Postanite nova Miss  Model Srbije 2016, Gradski Magazin

Postanite nova Miss Model Srbije 2016

Agencija ” NOVO LICE”, sa sedištem u Valjevu,i ove godine organizuje  izbor za  Miss Model Srbije 2016, Miss Planet Srbije 2016 i Super Model Universe Srbije 2016.

miss, Postanite nova Miss  Model Srbije 2016, Gradski Magazin

Ukoliko ste oduvek sanjale da da koračete pistama, budete na naslovnim stranama i proputujete svet, nalazite se na pravom mestu.

Devojka koja ponese lentu Miss Model Srbije,  predstavljaće našu zemlju u Kini,  na  svetskom  takmičenju, Miss Planet Srbije naći će se u Gruziji, dok će se lepotica,  izabrana za Super Model Universe Srbije, takmičiti u Bugarskoj.

miss, Postanite nova Miss  Model Srbije 2016, Gradski Magazin

Zadatak neće bilti nimalo lak, jer se će se dame, u zavisnosti od vrste takmičenja, naći u konkurenciji sa  čak sa 80. devojaka iz celog sveta.

No, ne kaže se za džabe, možete proputovati ceo svet, ali će Vam oko i srce, uvek osvojiti Srpkinja.

miss, Postanite nova Miss  Model Srbije 2016, Gradski Magazin

Sve zainteresovane devojke prijave saljite putem mail -a: prijava@novo-lice.com

Modna agencija NOVO LICE osnovana je 2014. godine. Mi smo mlada, ali ambiciozna modna agencija, željna stalnog usavršavanja, razvoja i napredovanja u ovoj profesiji. Sa zadovoljstvom kažemo da rastemo iz dana u dan i da se od maja 2014. godine, kada smo u Valjevu organizovali polaznu modnu reviju za NOVO LICE, možemo pohvaliti nekolicinom uspešnih kampanja.
U julu 2014. godine organizovali smo Izbor za Miss Valjeva. Upravo na zvaničnom izboru za Miss Srbije 2014. godine u najužem izboru bile su dve devojke koje je otkrila naša agencija, a Katarina Jančić je postala “Zaštitno lice” Evelin cosmetics.

Po prvi put u istoriji Valjeva, NOVO LICE će, kao idejni tvorac, u junu 2016. godine organizovati trodnevnu privredno-turističku manifestaciju “Valjevski dani lepote”.
Tokom cele godine, Modna agencije NOVO LICE ima otvoren kasting za nove članove, devojke i mladiće od 4 do 24 godina, željne novih iskustava i usavršavanja u svetu manekenstva i modelinga.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

NOVO: Q10 ENERGY LINIJA – ZA KOŽU PUNU ENERGIJE I MANJE BORA!, Gradski Magazin

NOVO: Q10 ENERGY LINIJA – ZA KOŽU PUNU ENERGIJE I MANJE BORA!

Recite zbogom umornoj koži! Užurban tempo života, dehidracija i nedovoljno sati sna mogu da utiču …

NOVE MERE, OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA, Gradski Magazin

OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA

Na predlog Kriznog štaba od danas će radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata biti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.