Najnovije Vesti

Princ Hari pružio je podršku obolelima od side!

Svetski dan borbe protiv side održava se svakog prvog decembra jos od 1988. godine i ima za cilj povećanje svesti o toj bolesti i prikupljanje sredstava za borbu protiv nje.

Princ je pokrenuo kampanju za podršku obolelima od HIV virusa, #FeelNoShame, tajnovitim nagoveštajem kako će upravo na ovom skupu imati veliko priznanje. Tokom dana, poznate ličnosti među kojima je pevačica Joss Stone, glumac Charley Boorman, vozač trkačkih automobila Daniel Ricciardo i bivši igrač ragbija i sportski komentator Will Greenwood, otkriće tajne o sebi za #FeelNoShame kampanju. Tv voditelj Luke Franks je već otkrio da on ponekad nosi ženske farmerke. Cilj je da  privuče pažnju javnosti na ovaj problem, promeni vladajuće mišljenje o obolelima i na taj način im pomogne da se uklope u društvo. Akcija insistira da se javno govori o bolesti i tako obezbedi potrebna podrška.

Hari je pozvao sve da se priključe kampanji putem društvenih mreža (#FeelNoShame). Princ Harry je otkrio svoju tajnu u video poruci koja je objavljena u jedan sat posle ponoći. „Ja sam neverovatno nervozan pre javnog nastupa, bez obzira koliko je velika gužva. Uprkos činjenici da se smejem i šalim sve vreme, ja sam mnogo nervozan. I sad kad sam priznao ovo, verovatno ću biti još nervozniji kad ljudi budu gledali u mene.“ – izjavio je Harry.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu, Gradski Magazin

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu

U engleskom jeziku postoji reč, „overwhelm“ koja opisuje ono stanje kada smo preplavljeni stresom, anksioznošću, …

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS, Gradski Magazin

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS

Kada su svi mislili da je virus Covid-19 u Srbiji zaustavljen, menadžment beogradskog splava Hot …

Leave a Reply

Your email address will not be published.