Odabir dušeka, Priuštite sebi kvalitetan san uz odabir odgovarajućeg dušeka, Gradski Magazin

Priuštite sebi kvalitetan san uz odabir odgovarajućeg dušeka

Užurbani način života doveo je do toga da san postane luksuz, pa često nenaspavani ulazimo u novi dan. Važno je biti svestan značaja kvalitetnog sna i odmora, a vaš najbolji saveznik u tome biće odgovarajući dušek. Odabir i kupovina novog dušeka može nekada biti zbunjujući proces, pa za početak suzite pretragu odlukom da li je za vas pravi izbor dušek sa žičanim, džepnim jezgrom ili dušeci koji su spoj raznih memorijskih pena.

Kako bismo vam dodatno olakšali izbor, u nastavku ćemo vam predstaviti osnovne razlike između ova dva tipa dušeka, kao i koje su njihove prednosti.

Kreveti sa unutrašnjim oprugama su starija i „tradicionalnija“ opcija. Neki ih možda smatraju staromodnim, ali postoji mnogo visokokvalitetnih, udobnih i modernih opružnih dušeka. Ovaj tip dušeka je generalno pristupačniji, pruža čvrstu podršku, kao i odličan protok vazduha, što je posebno pogodno za ljude koji se tokom noći više znoje.

Odabir dušeka, Priuštite sebi kvalitetan san uz odabir odgovarajućeg dušeka, Gradski MagazinDušek PREMIJER PLUS odličan je izbor za vašu zonu odmora i sna zahvaljujući žičanom jezgru visine 14 cm, bočnim ojačanjima od polireutanske pene 6 cm i obostranom sloju PU pene od 2,5 cm. Visok je 23 cm, spada u grupu srednje tvrdih dušeka. Navlaka dušeka je izrađena od platna i poliestera, a dušek je dvostran i dostupan u više dimenzija.

Ukoliko, pak, želite da vaš krevet izgleda glamuroznije, predlažemo da birate više dušeke koji će doprineti eleganciji i sofisticiranom utisku bez obzira na ram kreveta. Takođe, preporuka je da za dečije krevete birate nešto niže dušeke.

Dušeci sa konstrukcijom samo od  pene obično koriste mešavinu memorijske pene, poliuretanske pene i drugih materijala. Materijal ovih dušeka je mekan, ali i dalje pruža odličnu podršku i stabilnost. Dostupni su u svim cenovnim rangovima, a najviše ih preferiraju ljudi koji imaju naviku da spavaju bočno.

Ovaj tip dušeka predstavlja noviji koncept i izuzetno su popularni. Proizvođači sada kreiraju specijalne pene dizajnirane za specifične primene – hlađenje, podršku, rasterećenje pritiska – i kombinuju ih da bi razvili dobro zaobljene dušeke.

Sjajan izbor kreveta za spavaću sobu je bračni krevet VALENCIA 160, u kombinaciji dekora artisan hrasta, opak bele i bele mat folije. Uz njega možete uklopiti dušek MEMFIS koji je dizajniran od tri vrste visokokvalitetnih pena i spada u srednje tvrde dušeke. Ovakav sastav dušeka obezbeđuje maksimalan komfor. Navlaka dušeka napravljena je od materijala koji je antialergijski i antibakterijski, a možete je prati na 40 stepeni.

Pored dušeka, rešenja za dodatni komfor i kvalitatan san su i naddušeci. Obično se koriste za modifikovanje nivoa udobnosti dušeka.

Mogu dodati nivo mekoće veoma čvrstom modelu, ili dati strukturu mekšem dizajnu. Naddušek može biti i odličan način za revitalizaciju vašeg starog dušeka, jer će vam pružiti preko potrebnu podršku.

Odabir dušeka, Priuštite sebi kvalitetan san uz odabir odgovarajućeg dušeka, Gradski MagazinDizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju naddušek ALOYA MEMO koji se sastoji od dve vrste pene, poseduje navlaku i preporučuje se za starije ležajeve i tvrđe podloge ležajeva.

Odabir pravog dušeka zaista je veoma važan, ako ne i presudan, za dobar i kvalitetan san, pa se potrudite da pažljivo odaberete onaj koji će vam svakodnevno priuštiti pravi odmor, koji i zaslužujete.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin