, Probudite novu energiju u domu kombinacijom bele i drvo dekora, Gradski Magazin

Probudite novu energiju u domu kombinacijom bele i drvo dekora

Ukoliko vašim enterijerom preovlađuje bela boja, novu energiju u ambijent možete uneti uvođenjem različitih tekstura. Teksture se mogu uvesti prirodnim materijalima ili njihovim imitacijama, poput teksture drveta, cigle, vune, ili na primer kamena ili betona, a njihovim uvođenjem prostor će biti privlačniji i prilagođen energiji vašeg doma.

Bela i dekor drveta su prava kombinacija, a drvo je jednostavan način da se utopli potpuno beli prostor. Ukoliko teksturu u prostor unosite kroz drvo dekor, centralni zid u ambijentu možete obložiti aktuelnim drvenim oblogama, ili se odlučite za tapete u drvo dekoru. Drvo dekor uz beli nameštaj doneće toplinu i teksturu, a ovu neutralnu kombinaciju upotpuniće bilo koji stil dekoracije i uneti dinamiku u ambijent.

, Probudite novu energiju u domu kombinacijom bele i drvo dekora, Gradski MagazinRegal PRATO, u dezenu opak bele sa kombinacijom crnog drveta, idealno će se uklopiti u svaki dnevni boravak, a sa svojim poluzastakljenim elementima primer je modernog stila nameštaja. Beli zidovi uz moderan nameštaj čine minimalistički stil uređenja savremenog doma.

Bela daje osećaj prozračnosti koji dodatno otvara prostor, dok mu drvo daje elegantan osećaj. Beli zidovi učiniće moderan stan prostranijim, ali bi bilo sjajno da na to unesete malo ličnog pečata i razveselite energiju u ambijentu. Kombinacija bele i drvo dekora na komadu nameštaja, poput regala KANAS, daje upravo taj efekat. Ukoliko lepo rasporedite elemente regala, a dekoraciju naglasite jarkim bojama, neočekivanim paternom tepiha ili tapete i trendi kućnim aksesoarima, dobićete pravi ambijent u trendu.

Kombinacija bele i drvo dekora savršena je kombinacija i za uređenje predsoblja. Najbolje je da zidovi uz ovu kombinaciju budu svetli, u belim i sivim tonovima.

, Probudite novu energiju u domu kombinacijom bele i drvo dekora, Gradski MagazinPredsoblje ASTOR u dekoru sivog hrasta i ivica presvučenih belom lak folijom savršen je izbor za svetli nameštaj sa toplinom. Element predsoblja ASTOR P2 praktičan je komad za odlaganje garderobe i obuće, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da uz njega kombinujete element predsoblja ASTOR CIV, sa kačilicama i policom za odlaganje, i element predsoblja ASTOR KOM, koji poseduje praktičan zatvoreni segment za odlaganje obuće, kao i tapaciranu površinu za sedenje.

Kombinacija bele i drvo dekora definitivno donosi šik momenat u ambijent, a nameštajem i dodatnom dekoracijom postići ćete da vašim domom zavlada nova energija.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin