Prodala sve i preselila se na kruzer!

Prodala sve i preselila se na kruzer: Nakon što joj je muž umro 1997. godine, žena sa Floride odlučila je da ostvari njegovu poslednju želju

Udovica Li Vočsteter prodala je petosobni dom, u kom je do tad živela sa svojim mužem i preselila se u kabinu luksuznog kruzera. Osamdesetšestogodišnjakinja, koja je često krstarila sa suprugom tokom 50 godina braka, prvo je živela na brodu “Holland America Line”-a sve dok ta kompanija nije ukinula plesni šou, piše Dejli mejl. Potom je prešla na „Kristal sereniti“ i na tom kruzeru, koji može da primi 1.070 putnika, živi skoro sedam godina.

Od tada, gospođa Vočsteter je bila na preko 200 krstarenja, uključujući 15 putovanja oko sveta, koja obuhvataju više od 100 zemalja. Neki od 655 članova posade broda je dobro znaju i zovu je mama Li: „Niko ionako ne može da izgovori moje prezime, tako da mi se nadimak sviđa“, izjavila je Li za Majami herald. Dan pre nego što je moj muž umro od raka, 1997. godine, rekao mi je: ‘Nemoj da prestaneš da krstariš’. I evo me danas, živim bez stresa, život iz bajke“ „Uživam u plesu i najbolje od svega je što još postoje brodovi koji imaju plesne domaćine. Igram svake noći nekoliko sati posle večere“, ističe Li. Amerikanka veruje da će je ove godine život na „Serenitiju“ koštati oko 164.000 dolara. Ta cena uključuje sobu, obroke, pića, plesne programe, zabavu, filmove, predavanja i koktele sa kapetanom.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Martina Vrbos pozvala premijerku u Aquaworld Resort Budapest, Gradski Magazin

Martina Vrbos pozvala premijerku u Aquaworld Resort Budapest

Regionalna pop zvezda Martina Vrbos potpisala je na Sajmu turizma ekskluzivni ugovor sa najpoznatijim mađarskim …

SRBIJA NIJE ZNALA ZA OVO SKRIVENO BLAGO, A DANAS SE NJIME PONOSI!, Gradski Magazin

SRBIJA NIJE ZNALA ZA OVO SKRIVENO BLAGO, A DANAS SE NJIME PONOSI!

Brojne su prirodne lepote naše zemlje o kojima nismo znali ništa, pa čak ni da …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin