, Proglašeni najbolji poznavaoci srpskog kavijara za 2022. godinu!, Gradski Magazin

Proglašeni najbolji poznavaoci srpskog kavijara za 2022. godinu!

Široooko bicikli za pobedničke ekipe!

Finale devetog po redu najvećeg gastronomskog karavana na Balkanu „Izađi mi na teglu“ održano je u Beogradu u blizini Ade Ciganlije, gde su svoje recepte suprotstavili najbolji takmičari od kojih je pobednička ekipa „Mlade nade juga“ iz Vladičinog Hana zvanično proglašena najboljim poznavaocem tajni srpskog kavijara! Kompanija Neoplanta je, kao jedan od sponzora ovog dođaja, za prve tri ekipe sa najboljim receptima, obezbedila Široooko Capriolo bicikle.

Nakon mnogih gradova kroz koje je prošao karavan, veliko beogradsko finale je okupilo najveće ljubitelje srpskog kavijara koji su uživali u aromi i ukusu jednog od omiljenih specijaliteta sa naših prostora, a kompanija Neoplanta je i ovaj put na svom štandu ugostila sve posetioce koji su mogli da učestvuju u zabavnim aktivacijama i da degustiraju njene proizvode.

„Kao vojvođanska kompanija koja je ekspert za pravljenje delikatesa, rešili smo da podržimo ovaj događaj i svim takmičarskim ekipama, ali i posetiocima pružimo priliku da uživaju natenane i široooko u našim proizvodima. Kako bi se učesnici dodatno zabavili u svim gradovima koje je karavan posetio,  za njih smo organizovali različite aktivnosti koje su im donele i nagrade. Izuzetna nam je čast što smo stigli do finala zajedno sa najvećim gastronomskim karavanom na Balkanu i što smo tri najbolje ekipe sa najboljim receptima za ajvar nagradili vrednim nagradama“, izjavila je Jelena Kanazir, specijalista za PR i komunikacije kompanije Neoplanta.

Da podsetimo, kompanija Neoplanta je tokom skoro dva meseca trajanja karavana, kao jedan od sponzora, obezbeđivala nagrade za trećeplasirane ekipe na svakoj lokaciji do koje je karavan putovao, pružila mogućnost degustiranja široooko ukusnih Neoplanta Delikates proizvoda i svim ljubiteljima domaće paprike, ali i delikatesa od mesa, koji su zastajali kod Neoplantinog štanda, na osnovu učešća u različitim aktivacijama delila zanimljive poklone.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Upoznajte novu verziju Galaxy AI, unapređenu jedinstvenim preklopnim formatom Galaxy Z serije i povezanog Galaxy …

, SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE, Gradski Magazin

SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. Inicijativa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin