, Prognoza kaže loše vreme, a mi kažemo imamo ideju, Gradski Magazin

Prognoza kaže loše vreme, a mi kažemo imamo ideju

, Prognoza kaže loše vreme, a mi kažemo imamo ideju, Gradski MagazinKrajem nedelje se prognozira kiša i pad temperature, idealno vreme da se spremite za odličan filmski program. Dovoljne su vam kokice, udobna fotelja i uživanje može da počne.

U petak na kanali FilmBox Extra od 21 čas, pogledajte seriju „Nema lakih dana“ sa sjanim glumcima: Sean Brosnan, Simon Phillips, Michael Hogan. U filmu, britanski plaćenik kidnapuje predsednikovu ćerku i traži otkup za nju. Buntovnik iz redova mornaričkih foka jedina je nada za njeno spasenje.

U subotu od 21 čas na kanalu FilmBox Plus, preporuka je da uživate u filmu „Dan nula“ sa Elijah Wood, Chris Klein, Jon Bernthal.

Film prati živote trojice najboljih drugova u Njujorku, na samo mesec dana pred odlazak u vojsku. Rifkin je oženjeni advokat čija je karijera u usponu. Feler piše drugi roman, nakon ogromnog uspeha prvog, ali ga trenutno muči kreativna blokada. Dikson vozi taksi i živi samotnjačkim životom. U ovih trideset dana, na testu će biti njihov odnos, jer će biti suočeni s verom u život, smrt, hrabrost i ljubav.

Istog dana na kanalu FilmBox Premium od 21 čas imate priliku da pogledate jedan filmski hit „Nemoguća misija“ sa sjajnim Tomom Kruzom u glavonoj ulozi.

Direktor CIA Hanli (Boldvin) ubeđuje komitet senata da raspusti IMF, u kojoj je Itan Hant (Kruz) ključni pripadnik, a glavni adut za ovakav zahtev je neopreznost agencije IMF. Sada potpuno sam, Hant kreće na tajanstvenu i smrtonosnu organizaciju pod imenom Sindikat.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin

Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku

Uređenje dnevnog boravka ume da bude izazovno i zahtevno, ali uz dobru organizaciju sve je …

, Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva, Gradski Magazin

Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva

U današnjem poslovnom svetu, sve veći značaj se pridaje ESG standardima koji se tiču zaštite …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin