Prolećni Sajam knjiga u Delta City, Gradski Magazin

Prolećni Sajam knjiga u Delta City

Odlična vest za sve one koji vole da se opuste i uživaju uz dobru knjigu – od utorka, 17. marta, do nedelje, 22. marta, u atrijumu Delta City-ja biće organizovan tradicionalni prolećni Sajam knjiga, a posetioci će imati priliku da najčitanije i najpoznatije naslove domaćih i stranih autora kupuju uz popust od 20 odsto.

Svakog dana, od 17 do 18 časova, ljubitelje knjiga očekuje druženje sa specijalnim gostima – najnovija izdanja potpisivaće Bojan Uzelac, Vuk Stanković i Dragan Vojvodić, dok će Žana Poliakov, autorka knjiga “I am love”, “Soulfood”, “Lovemarks” i “Ona zna” obradovati svoje obožavaoce u petak, od 20 časova.

Vikend je rezervisan za najmlađe posetioce, pa će u petak imati priliku da uživaju facepaint radionicama i kreativnom oslikavanju lica, dok će u subotu Leontina Vukomanović nastupiti sa horom „Čarolija“ nakon čega će i potpisivati svoju zbirku pesama “Nije tačno sve što lepo zvuči”.

Posetioci Delta City-ja imaće priliku da pogledaju i kupe brojna izdanja Vulkan izdavaštva svakog dana, tokom trajanja Sajma, od 10 do 22 sata.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Počinje veliko finale takmičenja „Pekarijada“ 2023., Gradski Magazin

Počinje veliko finale takmičenja „Pekarijada“ 2023.

Posle letnje pauze, nakon završetka prvih kvalifikacija, nastavlja se nacionalno takmičenje za najboljeg profesionalnog i …

Jačanje tržišne pozicije kroz međunarodne sajmove, Gradski Magazin

Jačanje tržišne pozicije kroz međunarodne sajmove

Srbija svoje izvozne potencijale koristi i unapređuje iz godine u godinu, što dovodi do činjenice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin