Promocija dela „Sama među ljudima“ Ivane Blečić na Sajmu knjiga, Promocija dela „Sama među ljudima“ Ivane Blečić na Sajmu knjiga, Gradski Magazin

Promocija dela „Sama među ljudima“ Ivane Blečić na Sajmu knjiga

Proteklog vikenda, na Sajmu knjiga, održana je promocija autorskog dela Ivane Blečić „Sama među ljudima“ u organizaciji izdavačke kuće „Svet knjige“.  Moderator događaja bila je književnica Gordana Jež Lazić, recezentkinja i urednica.

Promocija dela „Sama među ljudima“ Ivane Blečić na Sajmu knjiga, Promocija dela „Sama među ljudima“ Ivane Blečić na Sajmu knjiga, Gradski Magazin
Promocija dela „Sama među ljudima“ Ivane Blečić na Sajmu knjiga 3

„Ponosna sam i zahvalna što sam dobila priliku da predstavim svoje prvo autorsko delo na najvažnijoj regionalnoj manifestaciji posvećenoj knjizi. „Sama među ljudima“ predstavlja moj lični put od deteta do odraslog doba i ponovnog vraćanja detinjstvu kako bismo spoznali dublje životne istine. Ova knjiga je dugo čekala da ugleda svetlost dana, pokušavala da se uklopi u ustaljene forme. Iz tog razloga sam napravila nešto što verujem da do sada niste imali priliku da čitate – kombinaciju poezije, autobiografskih priča i edukativnih sadržaja. Iskreno se nadam se da će knjiga privući i mlađe generacije i vratiti im ljubav prema poeziji“, izjavila je ovom prilikom Ivana Blečić.

Uskoro će se naći u prodaji i izdanje na engleskom jeziku, koje će moći da se poruči online ili kupi na tematskim promocijama. Takođe, knjiga “Sama među ljudima” na srpskom i na engleskom jeziku će moći da se kupi u božićnoj koncept radnji “Vukov božićni kutak”, koja se nalazi u šoping centru Galerija.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin