Promocija Gitarijade u Nišu

Gitarijada će se ove godine biti održana od 29. jula do 1. avgusta u Zaječaru, nastavlja da Vas obaveštava o svojim aktivnostima, a promocija programa 49. Gitarijade održana je na Medijaninom kulturnom letu u Nišu.

Nakon Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Austrije i nekoliko gradova u Srbiji, u subotu 18. jula, na otvaranju manifestacije „Medijanino Kulturno leto 2015“, u parku Svetog Save, u Nišu, pred više od dve hiljade posetilaca, održana je promocija programa 49. Gitarijade, koja će ove godine biti održana u Zaječaru od 29. jula do 1. avgusta.

Niškoj publici je predstavljen kompletan program ovogodišnjeg festivala, kao i mnogobrojni prateći programi, koji će se odvijati tokom trajanja Gitarijade.

U okviru Gitarijada promo tour-a, u Nišu su nastupili: niški bend DOK 7, pobednici 45. Gitarijade po glasu publike, kao i kultni sastav – POPEČITELJI, koji su i na sinoćnjem koncertu samo potvrdili epitet eksplozivnog benda. U nastavku programa, u organizaciji gradske opštine Medijana, nastupila je i grupa „ORTHODOX CELTS“.

U Nišu je vladalo ogromno interesovanje za program ovogodišnje Gitarijade, pa se očekuje da će veliki broj Nišlija posetiti ovogodišnji festival.

Promocija Gitarijade u Nišu, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!, Gradski Magazin

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Da li ste do sada već uspeli da definišete šta je za vas savršen odmor? …

zdravko čolić, Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO, Gradski Magazin

Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO

Još jedan spektakl. Dino Merlin održao drugi uzastopni koncert u srpskoj prestonici, za koji se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin