knjige, Promocija knjige “101 tehnika uticaja”, Gradski Magazin

Promocija knjige “101 tehnika uticaja”

Promocija knjige „101 tehnike uticaja“ D. R. Gilberta, održana 26. februara u Delfi Cafeu. Na promociji su pored autora govorili i Gordana Štetin, defektolog specijalista, RT psihoterapeut, i urednik knjige Slobodan Guberinić.

knjige, Promocija knjige “101 tehnika uticaja”, Gradski Magazin

Slobodan Guberinić je na jučerašnjoj promociji istakao:

’101 tehnika uticaja’ pripada onoj vrsti literature čija se validnost potvrđuje autorovim ličnim uspehom i rezultatima koje je postigao primenom saznanja koje knjigom prenosi širokoj publici. Knjiga je odraz poštenja i dobronamernosti autora koji pod uticajem podrazmeva pozitivan uticaj, a pod komunikacijom čin uzajamnog oplemenjivanja sagovornika. Ovakav priručnik lep je primer lako čitljive i univerzalno primenjive literature koja unapređuje našu u savremenim okolnostima sve značajniju sposobnost komuniciranja.

knjige, Promocija knjige “101 tehnika uticaja”, Gradski Magazin

„101 tehnika uticaja“  je vrhunski priručnik koji sažima dvadesetogodišnje ekspertsko iskustvo autora bestselera „Gube samo oni koji ne igraju“ i „Arena prodaje“, stručnjaka iz oblasti direktne prodaje, pregovaranja, motivacije zaposlenih i savremenog liderstva.

Gordana Štetin je objasnila da Dragišu Ristovskog poznaje deset godina i da je oduvek znala da će uspeti. Ona je objasnila da je Dragiša napisao knjigu koja svojim kvalitetom premašuje temu koju je autor izabrao. „Ovo je maestralan priručnik koji tehnike uticaja pretvara u univerzalno primenjive alatke koje će vam, recimo, pomoći da preživite pubertet svog deteta. Najvažnije je da naučimo da slušamo, kada to naučimo možemo da razumemo, a tek kada razumemo možemo i da prihvatimo“, istakla je Gordana Štetin.

Ukoliko dugoročno želimo da ostvarimo bilo koji uspeh, moramo biti svesni da je to moguće samo ako izgradimo dobre relacije sa drugim ljudima i razvijemo sposobnost da pozitivno utičemo na ljude oko nas. Knjiga koja je pred vama nudi neka rešenja, s tim da su sve prepreke date s idejom da povećaju verovatnoću da stignete do boljih rezultata u komunikaciji. kaže D. R. Gilbert.

U ovoj knjizi su prvi put objedinjene, sistematizovane i usavršene sve poznate tehnike uticaja, na način koji ih čini izuzetno lako primenjivim u našim psiho-socijalnim prilikama.

Sve tehnike su“, kaže autor, „ispitivane i unapređivane u neposrednoj praksi, nijedna tvrdnja nije teoretska već iskustvena, a svaki primer je zasnovan na autentičnim događajima. Za kraj, D. R. Gilbert se zahvalio svim prisutnima i poručio da „morate uveravati srcem, jer samo tada ove tehnike imaju smisla. Kada u svoj posao i svoje aktivnosti unesete ljubav, veru i nadu, stvari uvek postaju bolje i za vas i za vašu okolinu.“

Poštujući osnovne principe uspešne komunikacije koji podrazumevaju iskrenost, otvorenost i pozitivan stav, kao i nastojanje da se sagovorniku pruže i korist i zadovoljstvo, učesnici promocije su predstavljanjem knjige i ličnih dostignuća autora, kojima se na najbolji mogući način potvrđuje validnost knjige, okupirali brojnu publiku i motivisali je da čitanjem na našem tržištu jedinstvenog priručnika unaprede svoju sposobnost pružanja i prihvatanja pozitivnih uticaja i ispune se osećanjem sopstvene vrednosti.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin