, Promocija knjige „Sama među ljudima“ u Vukovom božićnom kutku, Gradski Magazin

Promocija knjige „Sama među ljudima“ u Vukovom božićnom kutku

U novootvorenoj radnji “Vukov božićni kutak” u TC Galerija, održana je promocija knjige „Sama među ljudima“ Ivane Blečić. Autorka kroz knjigu deli svoje iskustvo o putovanju ka samospoznaji, podstičući čitaoce da joj se pridruže na tom putu otkrivanja vlastite dubine i istine.

, Promocija knjige „Sama među ljudima“ u Vukovom božićnom kutku, Gradski Magazin
Promocija knjige „Sama među ljudima“ u Vukovom božićnom kutku 3

“Izuzetno sam ponosna što je moja knjiga nedavno postala dostupna i na engleskom jeziku. Smatram da je najlepši dar koji možemo sebi pokloniti – spoznaja sopstvenih vrednosti. Želim da nova godina svima nama bude podsetnik da darivanje prevazilazi materijalne poklone, to je način širenja ljubavi i stvaranja nezaboravnih trenutaka. U narednoj godini želela bih da sačuvate granice svog sveta i pronađete put ka samospoznaji, jer nema dragocenijeg otkrića od spoznaje sopstvene suštine“ poručila je Ivana Blečić.

Autorka ističe važnost samoproučavanja kao ključa za ispunjenje svih potencijala i kreativnosti. Njen snažan naglasak na potencijalu svakog pojedinca inspiriše nas da istražujemo vlastitu suštinu i podseća da je to otkrivanje ključno za autentičan i ispunjen život. Njeno stvaralaštvo podstiče lični razvoj pojedinca, naglašavajući važnost usklađenosti vrednosti sa vlastitom istinom kako bismo ostvarili ispunjen život.

Na mestu gde snovi postaju stvarnost, a magija novogodišnjih praznika budi najlepše uspomene iz detinjstva, pored fenomenalnih ukrasa, ovde možete naći i jedan specijalan poklon. Prvo autorsko delo “Sama među ljudima” autorke Ivane Blečić, upareno sa bocom vina, mirisnom svećom i elegantnom maramicom u istom paketu, može biti originalan poklon za vaše najdraže.

Foto: Marija Milovanović

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin