Promocija: „Najveće tajne i misterije Srbije“, Gradski Magazin

Promocija: „Najveće tajne i misterije Srbije“

Knjiga „Najveće tajne i misterije Srbije“ obara rekorde čitanosti, a njen autor Aleksandar Saša Ignjatović ne krije da je tokom prikupljanja materijala imao mnoštvo neobičnih doživljaja.

Neke od svojih doživljaja autor će podeliti sa svojim čitaocima na promociji koja će se održati u utorak, 24. februara u Delfi Café u SKC-u sa početkom u 18 sati. O knjizi će govoriti Dragan Vićanović, glavni i odgovorni urednik Trećeg oka, Uroš Petrović, pisac, i Aleksandar Saša Ignjatović, autor knjige „Najveće tajne i misterije Srbije“. Autor hit knjige „Najveće tajne i miterije Srbije“ Saša Ignjatović kaže da mu je neobični susret usred Beograda pomogao u odluci da objavi priče o svojim susretima sa nepoznatim.
Promocija: „Najveće tajne i misterije Srbije“, Gradski Magazin
Saša Ignjatović

„Mogla je možda ova zbirka da bude objavljena i ranije, ali postoje knjige, kao i ljudi, kojima je neophodno da sazru, kako bi u pravom trenutku pokazali koliko zaista vrede. Postojala je, prirodno, dilema u meni, jer znam sa kakvim sam se sve predrasudama sretao u karijeri, a ova kontroverzna tema je dušu dala da izazove nevericu i podsmeh. Međutim, jedan događaj opisan u knjizi uverio me je da sam doneo pravu odluku kada sam rešio da podelim svoja iskustva i doživljaje sa granice stvarnosti.“

Poznati novinar tvrdi da je jednog kišnog dana na Dorćolu sreo misterioznog starijeg gospodina, koji ga je iz čistog mira upitao da li se plaši smrti.

„Bio sam veoma zbunjen, pa sam samo nešto promucao“, kaže Saša i objašnjava:

„Na to mi je on odgovorio da strah od smrti nestaje kad čovek dovrši sve započete poslove. Shvatio sam to kao znak da treba da sednem i konačno završim rukopis koji mi je dugo stajao nesređen u računaru.“ Knjiga „Najveće tajne i miterije Srbije“ sadrži dvadesetak autentičnih priča nastalih iz autorovih susreta sa neobičnim ljudima i suočavanja sa čudnovatim događajima. Na promociji će prisutni biti u prilici da zajedno reše neke misterije Srbije. Najuspešnije tragače očekuju vredne nagrade, a darodavac prve nagrade je etno-restoran „Vrata Homolja“.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS, Gradski Magazin

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS

Milka, jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade, poziva vasda učestvujete u velikoj nagradnoj igri pod …

Modne istorijske priče iz srca grada, Gradski Magazin

Modne istorijske priče iz srca grada

 Malo ko danas zna, kada prolazi ulicom Kneza Mihaila u Beogradu, da su neke od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin