Najnovije Vesti
Proslava u čast sladoleda, Gradski Magazin

Proslava u čast sladoleda

Proslava u čast sladoleda, Gradski Magazin
Sladoled je provereni recept za dobro raspoloženje. U to ime pozivamo vas na najveći praznik sladoleda – SladoleDan, u subotu 21. jula od 12 časova u Tašmajdanskom parku. Posetioci će imati priliku da uživaju, kako u već dobro poznatim, tako i u novim ukusima omiljene poslastice.
Praznik, sladoledu u čast, sada već tradicionalno treću godinu za redom obeležava kompanija Frikom. Tašmajdanski park će tog dana, sve do 15 časova, biti pretvoren u poseban kutak u kom će zabavu u raznim društvenim igrama moći da pronađu, kako oni najmlađi, tako i nešto stariji posetioci, uz pregršt novih ukusa sladoleda.
Za veselo raspoloženje pobrinuće se popularni Jagodići koji će za mališane izvesti specijalnu predstavu i deci dočarati svoje dogodovštine na safariju. Nakon predstave, posetici moći da se druže sa članovima porodice Jagodić.
Veselu atmosferu pri isprobavanju novih, i uživanju u omiljenim ukusima sladoleda dodatno će zagrejati klovn Šašavko, nadmetanje u pomalo zaboravljenim igrama “bacanje kamena s ramena”, školice, skakanje u džakovima i lastiš, a oni najodvažniji će imati priliku da sa povezom preko očiju udaraju pinjatu, dok ih ostatak ekipe navodi gde se ona nalazi.
Pobednici u ovim zabavnim igrama će imati priliku da osvoje vaučere za sladolede.
Svetski dan sladoleda se godinama unazad obeležava 20. jula, a praznovanje traje cele nedelje. Inače, ovaj praznik je ustanovljen u Sjedinjenim Američkim Državama pre 34 godine, na predlog tadašnjeg predsednika SAD Ronalda Regana.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji, Gradski Magazin

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji

Crveni krst Beograd u saradnji sa Maxi supermarketima i ove godine obeležava Nedelju solidarnosti humanitarnom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.