Dizi, Proverite gde je najbolja zabava, Gradski Magazin

Proverite gde je najbolja zabava

Početak novog meseca je vreme kada treba da postavite nove ciljeve, navike ali i odluke, a jedna od njih bi mogla da se odnosi i na vaš način opuštanja. Baš iz tog razloga vam priskačemo u pomoć i dajemo savete prilikom širokog izbora serija na Dizi kanalu, a na vama je da izaberete omiljenu tematiku i prepustite se satima dobre glume. Uživajte!


Za najveće fanove ljubavnih priča, pravi izbor je serija „Crvena marama“ koja se emituje svakog dana u 18:20h. U ovoj romantičnoj priči prelepa Ajše, buntovnica iz malog gradića, upoznaje buntovnog i zgodnog Ilijasa, nakon njegove nezgode koju je doživeo na šampionatu u motokrosu. Ljubav na prvi pogled koja tinja među njima za svega nekoliko dana postaje sve jača, ali sa sobom donosi i nepredviđene probleme.

Svaka porodica uvek ima i dobre i loše trenutke, ali kako se često kaže, ne možemo da je biramo, već je prihvatamo takvu kakva jeste. Pošto se porodični motiv često provlači u filmovima i serijama, svakog dana u 22:35h na Dizi kanalu možete ispratiti seriju „Petorica braće“ koja nam pokazuje koliko ljudi, iako krvno povezani, mogu biti različiti. Svakog od njih, ma koliko bili drugačiji jedni od drugih, na okupu drži samo jedno, njihov nesalomiv osećaj porodičnog duha. Sve dok jednog dana, kada Sait, najstariji brat koji važi za očinsku figuru među svom petoricom, ne odluči da se usredsredi na svoj život. Iako ulaže sve napore da vodi odgovoran život zrelog čoveka, zateći će se u još većem haosu, usred ljubavnog trougla. Dok se on bavi svojim problemima, njegova braća takođe kreću da se osamostaljuju – ali ne tako uspešno.

Malo drugačija tematika vas čeka na istom mestu, ali sa početkom u 23:25h. Smeštena tokom sedamdesetih godina prošlog veka u Turskoj, serija „Mame i majke“ govori o priči dve mlade žene čiji se životi silom prilika prepliću jedan sa drugim. Kader živi u malom selu u Anatoliji i sanja samo o tome da živi sa Mustafom, čovekom koga voli, ali nakon tragične nesreće, ostaje sama usred Istanbula. Zeliha je pametna i obrazovana žena koju strastvena veza sa aktivistom Muratom dovodi u opasnost zbog koje postaje samohrana majka. Nakon devet meseci, životni putevi ove dve žene će se uksrstiti..

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Film, Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“, Gradski Magazin

Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“

Ako ste ljubitelj dobre avanture, komedije ili mistike, sve to možete pronaći na FilmBox kanalima, …

Film if, Relaksacija na maksimumu, Gradski Magazin

Relaksacija na maksimumu

Odmor nam je potreban kako vikendom, tako i preko radne nedelje, a da biste se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin