SAVAMALA, PRVI SAVAMALA COFFEE FESTIVAL, Gradski Magazin

PRVI SAVAMALA COFFEE FESTIVAL

PRVI SAVAMALA COFFEE FESTIVAL 14. I 15. MARTA U MIKSER HOUSE

Udruženim snagama, Mikser i Speciality Coffee asocijacija predstavljaju dvodnevni festival kafe, koji će se održati 14. i 15. marta u Mikser House-u.

Svež, inovativan i mirisan, Savamala Coffee Festival idealna je destinacija za sve one kojima je kafa više od običnog napitka, za one kojima je kafa strast i vanvremenski užitak, za one koji umeju da uživaju u svakom gutljaju, u prefinjenim aromama, u neodoljivim mirisima, u vrhunskim ukusima.

SAVAMALA, PRVI SAVAMALA COFFEE FESTIVAL, Gradski Magazin
Gregory Glen

Mikser i Speciality Coffee asocijacija pozivaju sve posetioce da se opuste i upuste u avanturu otkrivanja i uživanja u novim ukusima i doživljajima, jer Savamala Coffee Festival priprema predstavljanje i degustacije kafa više, kao i suplementarnih proizvoda koji se na kafu nadovezuju (kolačići, kroasani, mleko, čokolada, rakija), više od 40 izlagača, takmičenja za najboljeg baristu, radionice uparivanja mirisa i ukusa, predavanja o kafi i još mnogo toga.

Svoja znanja o kafi i njenom pripremanju podeliće Gregory Glen, vlasnik Java kafe, Stavros Lambrinidis, svetski prvak u “ibrik” kategoriji, Aleksandra Erić koja će govoriti o procesu dobijanja kafe, kao i Mihailo Kovačević koji će otkriti tajne aromatizacije kafe.

SAVAMALA, PRVI SAVAMALA COFFEE FESTIVAL, Gradski Magazin
Stavros Lamprinidis

Poseban deo programa predstavlja takmičenje barista u kategoriji “Latte art” (crtanje po kafi) koje će okupiti najbolje bariste iz Srbije i regiona, dok će o pobedniku takmičenja odlučivati internacionalni žiri. Preliminarna runda odviće se u subotu, od 17 do 19 časova, dok će se finalno takmičenje odigrati drugog dana festivala, od 15 do 17 časova. I polufinalni i finalni program vodiće Una Senić, koja će se u subotu uveče preuzeti i ulogu DJ-a i pobrinuti se za dobru muziku i atmosferu.

Festival je otvoren 14. i 15. marta, od 11 do 19 časova, a ulaznica je 250 dinara po danu.

 

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!, Gradski Magazin

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!

Vikend za nama u prestonici obeležila je “krvava” tematska žurka pod nazivom “Niske strasti” u …

Kulturna banja – Vrnjačka Banja! Najavljen 46. Festival filmskog scenarija!, Gradski Magazin

Kulturna banja – Vrnjačka Banja! Najavljen 46. Festival filmskog scenarija!

Festival filmskog scenarija Vrnjačka Banja, 46. po redu, održaće se u srpskoj kraljici banjskog turizma …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin