Najnovije Vesti
Aleksandra Prijović, PRVO VEČE “ULAZA”: Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša “zapalile” publiku, Gradski Magazin
Foto: ATA Images

PRVO VEČE “ULAZA”: Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša “zapalile” publiku

Prija nastupila prvi put od porođaja i obradovala fanove izvođenjem novih pesama, JK publici ponudila fantastičan scenski doživaljaj

Prvo veče festivala popularne muzike u regionu “Ulaz”održano je u četvrtak veče na Beogradskom sajmu. Najveća atrakcija bio je nastup folk zvezde Jelene Karleuše, koja je, kao što je i najavila, priredila spektakularan šou.

Jelena je svojim nastupom, koji su obeležili atraktivni scenski kostimi, uvežbana koreografija plesačke grupe, specijalno osvetljenje i efekti, pokazala da je zaslužila epitet dive. Publika je sve vreme uživala u raskošnom audio i vizuelnom scenskom doživljaju.

Aleksandra Prijović, PRVO VEČE “ULAZA”: Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša “zapalile” publiku, Gradski Magazin
Foto: ATA Images

Folk zvezda je otvorila koncert pesmom “Ostavljam te”, a nizali su se hitovi “Insomnija”, “Ko ti to baje”, “Afrodizijak”. Nije bilo postepenog zagrevanja, atmosfera je od starta bila uzavrela, a publika je pevala uglas sa Jelenom. Jednu pesmu je izvela sa učesnikom takmičenja “Zvezde granda”Filipom Petovskim, kome je bila mentorka. Onda je nastavila sa poznatim numerama “Sodoma i gomora”, “Kasino”, “Ide maca oko tebe”…, a najjače emocije je pokazala u numeri “Bankina”.

Jedna od glavnih zvezda balkanske rep i pop muzike na IDJTV bini bio je Stefan Đurić Rasta. Osim Karleuše i Raste, tokom večeri na binama su se smenjivali “Tropiko bend”, Aleksandra Prijović, di-džejevi Prema, Majk Rajd, Cvija i drugi.

PRVO VEČE “ULAZA”: Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša “zapalile” publiku, Gradski Magazin
Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović nastupila je prvi put nakon porođaja pred beogradskom publikom i pokazala koliko se publika uželela njenih hitova. Pre nastupa ona je poručila:

– Moram da priznam da imam malu pozitivnu tremu, jer sam se jako uželela publike. Spremna sam da se ludo provedemo večeras!

Aleksandra Prijović, PRVO VEČE “ULAZA”: Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša “zapalile” publiku, Gradski Magazin
Foto: ATA Images

Prija je na binu izasla u nikad atraktivnijem izdanju, a nastup je otvorila duetom sa Sašom Matićem “Ko si ti”. Publika je već na prve taktove numere bila u potpunom transu i horski pevala kroz ceo koncert svaku pesmu. Posebne ovacije pevačica je dobila na nove pesme “Neponovljivo” i “Bogata sirotinja” koja uveliko ruši rekorde na sajtu Youtube-u.

U petak veče će publika imati priliku da uživa u nastupima Ace Pejovića, Harisa Džinovića, Nikolije Jovanović, Relje Popovića, Željka Joksimovića, “Magla benda”, Surila i drugih.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/Novosti online

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

NOVE MERE, OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA, Gradski Magazin

OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA

Na predlog Kriznog štaba od danas će radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata biti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.