Pustite zabavu na najjače i pripremite se za uživanje, Pustite zabavu na najjače i pripremite se za uživanje, Gradski Magazin

Pustite zabavu na najjače i pripremite se za uživanje

UPustite zabavu na najjače i pripremite se za uživanje, Pustite zabavu na najjače i pripremite se za uživanje, Gradski Magazinživajući u svojoj fotelji možete proživeti pravu avanturu,imati prvi pogled na teško dostupne predele, skrivene od pogleda. U ponedeljak na kanalu Docu Box od 16 časova možete pogledati dokumentarni film: Plemena Himalaja izgubljena dolina Paldar. Himalaji su više od igrališta za trekere ili znamenitost za najupečatljivija dostignuća u alpinizmu. Teško dostupne doline, kao što su Ladak ili Paldar, skrivene su među tim gigantskim planinama i zaklonjene su raznim plemenima koja su uspela da žive u najnegostoljubivijim uslovima. Iako su priklonjene svojoj kulturi, najnovije tehnologije, poput interneta ili mobilnih telefona, tiho prodiru i remete sekularni način života.U sredu 20. maja na kanalu Fashion Box možete pogledati zanimljivu priču, pod imenom: „Gradski šik  Beč“.  Osnova „Kohertovih draguljara“ seže u godinu 1814. Već 1831. godine kompanija je dobila titulu „Dobavljači carskog i kraljevskog dvora“, a 1868. godine Aleksandar Emanuel Kohert postavljen je za komorskog draguljara. Kao lični draguljar cara postao je potom kraljevski blagajnik. Od tada je deo tradicije Kohert da je kuća u Nouer Marktu mesto susreta poznatih umetnika koji zajedno stvaraju jedinstvene dragulje zajedno sa majstorima zlatnih majstora sopstvenih radionica. Danas, Kristijan Volfgang i Florijan Kohert nastavljaju ovu tradiciju.U nedelju na kanalu Film Box Premijum, možete pratiti odlične glumce: Daniela Krega, Harisona Forda, Olivuju Vajd Wilde od 21 čas u filmu „Kauboji i vanzemaljci“. Ovaj akcioni triler će vas oduševiiti. Svemirski brod sleće u Arizonu, 1873. godine, a plan došljaka je da zauzmu planetu Zemlju, počevši od regiona Divljeg Zapada. Grupa kauboja i Indijanaca su jedino što im se u ovoj nameri suprotstavlja.

O SPI International:SPI International je globalna medijska kompanija koja upravlja sa 42 televizijska kanala na šest kontinenata. FilmBok je vodeći kanal, SPI je jedan od najvećih agregatora izvornih ultra HD sadržaja na svetu. Radeći sa preko 700 operatora širom sveta, SPI koristi najsavremeniju tehnologiju koja svojim 65 miliona pretplatnika omogućava pristup SPI linearnom i sadržaju na zahtev, uključujući live streaming UHD programiranja i FilmBok kanala na bilo kojem uređaju povezanom sa Internetom putem glavnih globalnih streaming media plejera kao i lokalni OTT provajderi. SPI je nedavno dodao svoj portfelj Film1 premium filmskih usluga u Holandiji, uključujući četiri filmska kanala i digitalne usluge.Više od 25 godina SPI International je vodeći dobavljač pozorišnih filmova i televizijskog programa na međunarodnom tržištu. Čvrsta partnerstva SPI-a sa glavnim dobavljačima licenci pružaju upečatljiv sadržaj, uz veliko priznanje i veliku potražnju.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin

Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku

Uređenje dnevnog boravka ume da bude izazovno i zahtevno, ali uz dobru organizaciju sve je …

, Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva, Gradski Magazin

Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva

U današnjem poslovnom svetu, sve veći značaj se pridaje ESG standardima koji se tiču zaštite …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin