, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni kadrovi, odličan zvuk samo su neki od aspekata koji doprinose potpunom užitku u filmskim ostvarenjima. No, sa razvojem tehnologije, bioskopsko iskustvo postalo nam je dostupnije nego ikada pre.

Naime, kompanija Samsung još jednom je uspela da nadmaši očekivanja korisnika, te zahvaljujući OLED TV od 77 inča i QLED TV od 98 inča čak i u sopstvenom domu možete imati osećaj kao da se nalazite u privatnoj sali bioskopa.

Vrhunsko televizijsko iskustvo uz OLED TV od 77”

Uz Samsung OLED TV od 77 inča zaronite u zapanjujuće jasnu sliku koja vas vodi u svet neverovatne stvarnosti, istinskog spektakla i vrhunskog televizijskog iskustva. Napredna OLED tehnologija donosi duboke boje i izuzetan kontrast, pretvarajući vašu dnevnu sobu u bioskopsko platno. Kroz briljantni 4K kvalitet slike dopunjen sa 20 različitih neuronskih mreža, osetićete svu moć 4K rezolucije, uživajući istovremeno u nenadmašnoj osvetljenosti i superiornosti slike. Jednostavno, svaki kadar vaše omiljene serije ili filma biće jasan do detalja, pa utisak boravka u sopstvenoj filmskoj dvorani neće izostati.

Osim impresivne slike, Samsung OLED TV od 77” dolazi i sa nizom karakteristika koje pružaju beskrajne mogućnosti za zabavu i povezivanje. Podržava takođe i HDR10+ tehnologiju, koja omogućava živopisniju sliku sa bogatim bojama i dubljim crnim tonovima.

Ovaj televizor pruža i impresivno audio iskustvo. Dolby Atmos tehnologija donosi bogat i snažan audio ugođaj koji oživljava svaki trenutak, pa bez obzira na to da li gledate akcioni film ili epizodu opuštajuće serije, zvuk će vas oduševiti svojim kvalitetom. Samsung OLED TV od 77“ idealan je izbor i za sve one koji žele savršen balans između vrhunske slike i sofisticiranog dizajna. Tanak okvir i minimalistički dizajn dodatno ističu eleganciju, čineći ga atraktivnim dodatkom svakom enterijeru.

Besprekorna tehnologija prikaza uz Neo QLED od 98 inča

Prvoklasni bioskopski osećaj garantuje vam i Samsung Neo QLED od 98 inča. Ovaj TV donosi besprekornu tehnologiju prikaza, ali i elegantni dizajn ekrana čime korisnicima nudi visokokvalitetno iskustvo.Fenomenalni Quantum HDR pruža najsjajniju sliku i najčistiji kontrast, a uz podršku neuronskog Quantum procesora 4K, Theatrum slika garantuje autentične i jasne boje optimizovane za ekran veličine 98″.

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin
QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak 4

Neo QLED od 98” opremljen je moćnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz neverovatnih živopisnih boja, a ima ugrađenu i opciju Real Depth Enhancer koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko, stvarajući očaravajući vizuelni doživljaj za svakog korisnika.

Ne smemo zaboraviti ni impresivni zvuk, koji predstavlja još jednu ključnu komponentu u stvaranju fantastičnog televizijskog iskustva. Dolby Atmos tehnologija zvučnika omogućava vam da potpuno uronite u svet zvuka, kao da ste stvarno deo scene. Q-Symphony funkcija pruža sinhronizovani zvuk iz svakog zvučnika na televizoru i soundbaru, stvarajući zvučno okruženje koje prati svaki trenutak na ekranu. Ovi uređaji sadrže i Eye Comfort funkciju koja automatski podešava svetlinu boja na ekranu, zavisno od uslova u prostoriji, te tako svim filmoljupcima pruža nezaboravan doživljaj.

Sigurnost na prvom mestu

Nova tehnologija danas podrazumeva i to da se mnoštvo vaših podataka, pored mobilnih telefona, nalazi i unutar vašeg televizora. Ipak, kompanija Samsung vodi računa o ovome, kreirajući brojne dodatne pogodnosti za svoje korisnike. Tako je Knox platforma jedna od softverskih karakteristika kojima se Samsung OLED TV 77“ definitivno može pohvaliti. Jedan od benefita koji ova platforma donosi korisnicima prvenstveno jeste višeslojna zaštita koja čuva vaše podatke kao što su pinovi, šifre i lozinke. Takođe, bezbedni su i svi ostali uređaji koji su povezani sa vašim omiljenim TV-om, a istovremeno ste zaštićeni i od zlonamernih napada jer ova platforma vrši automstsko blokiranje zlonamernih akcija i pristupa “phishing” sajtovima.

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin
QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak 5

Povezivanje uređaja i ušteda energije

Platforma SmartThings, kao još jedan od benefita Samsung uređaja omogućava nesmetano integrisanje i povezivanje više uređaja, pri čemu bezbednost ostaje glavni prioritet, što korisnicima olakšava stvaranje istinski personalizovanog iskustva koje odgovara njihovim sklonostima i potrebama. Sa druge strane sa AI Energy načinom rada možete da sačuvate energiju i pratite svoju uštedu. Nijanse okolne svetlosti automatski se otkrivaju i analiziraju kako bi se prilagodila svetlost, smanjujući ukupnu potrošnju energije. Dakle, Samsung televizori ne samo da korisnicima pružaju izvanredno iskustvo gledanja, već se prilagođavaju i stilu života.

Više informacija o Samsung OLED televizoru možete pronaći na sledećem linku: https://www.samsung.com/rs/tvs/oled-tv/s95c-77-inch-oled-4k-smart-tv-qe77s95catxxh/.

Više informacija o Neo QLED televizoru saznajte na: https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/qn100b-98-inch-neo-qled-4k-smart-tv-qe98qn100btxxh/.  

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin