Najnovije Vesti
Aleksandra Milutinović, Radio S I Aleksandra Milutinović predstavljaju “5 VELIČANSTVENIH”, Gradski Magazin

Radio S I Aleksandra Milutinović predstavljaju “5 VELIČANSTVENIH”

Radio S I kompozitorka Aleksandra Sara Milutinović pripremili su novi radijski projekat “5 veličanstvenih”.

Pet najboljih I svakako moćnih ženskih vokala muzičke domaće pop scene snimile su pet novih muzičkih numera za koje je danas počelo I snimanje video spotova, a sve u cilju da slušaoci Radija S dobiju priliku da uživaju u pravim letnjim hitovima uz koje će se svakako dobro zabaljati.

Aleksandra Milutinović, Radio S I Aleksandra Milutinović predstavljaju “5 VELIČANSTVENIH”, Gradski Magazin
Uz Radio S I nove hitove leto bolje zvuči.

Nove hitove, koji će učiniti da leto, a I život bolje zvuče otpevale su: Jelena  Tomašević, Nataša  Bekvalac, Aleksandra Radović, Marija Šerifović I Emina Jahović.

I dok  ceo projekat ulazi u finalne pripreme, a zvanični start zakazan je za 8. Jun, prva diva od pet veličanstvenih koja je danas probila led I snimila spot pesmu “Život u koferima” je Jelena Tomašević. Jelena je spot za pesmu snimala na nekoliko lokacija u prestonici, a najduže se zadržala na glavnoj železničkoj stanici gde je snimila živopisne kadrove, a glavni scenski rekvizit bio je ogromni retro kofer koji pevačica nije ispuštala iz ruke.

Jelena za svoju pesmu kaže da joj se dopala na prvo slušanje I da u potpunosti odgovara njenom senzibilitetu, ali i da je sa velikim zadovoljstvom prihvatila poziv čelinih ljudi Radija S I Sare Milutinović da se priključi projektu koji obećava sjajne rezultate:

Nakon projekta “Zvezde pevaju zvezde”  I odličnog kotiranja legendarnog hita grupe Bjelo dugme “Bitanga I princeza” bilo je sasvim prirodno da se lepa saradnja sa Radijom S nastavi. Pesma “Život u koferima” ima smisla jer svi živimo brzo, jurimo nekuda, samo što ja nosim kofer ljubavi – rekla je Jelena vidno raspoložena I puna pozitivne energije koja je nije napuštala sve vreme snimanja.

Premijera prve pesme I spota zakazana je za 8. jun tačno u podne na Radiju S, a prva veličanstvena koja će imati tu čast da otvori projekat je Nataša Bekvalac sa pesmom “Žeton”. Nakon toga Radio S će jednom nedeljno predstavljati po jednu pesmu I spot, koji će biti premijerno emitovan na oficijalnom Youtube kanalu Radija S.

Sve novosti I zanimljivosti u vezi sa projektom “5 veličanstvenih” možete pronaći I na zvaničnoj Facebook strani Radija S, ali I naravno ukoliko slušate Radio S koji emituje muziku koju Srbija najviše voli I koji čini da život stvarno dobro zvuči.

Aleksandra Milutinović, Radio S I Aleksandra Milutinović predstavljaju “5 VELIČANSTVENIH”, Gradski Magazin
Jelena tomašević na snimanju

O Tamara Stević

Proveri takođe

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

MANJI PAD TURISTIČKOG PROMETA U JUNU, Gradski Magazin

MANJI PAD TURISTIČKOG PROMETA U JUNU

U periodu januar-jun 2020. godine u Republici Srbiji boravilo je ukupno 780.785 turista, što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.