Radionica povodom konkursa “YOUNG BALKAN DESIGNERS 2015”, Gradski Magazin

Radionica povodom konkursa “YOUNG BALKAN DESIGNERS 2015”

Otvorena mentorska radionica povodom navedenog konkursa

Balkanska dizajn mreža poziva sve dizajnere do 35 godina koji se pripremaju za učešće na konkursu “Young Balkan Designers 2015” da se prijave za učešće u mentorisanoj radionici “Idea workshop- Belgrade” koja će se održati 14. februara u Mikser House-u sa početkom u 11h, uz prisustvo relevantnih stručnjaka iz oblasti dizajna, čiji će biti zadatak da dizajnerima pomognu u razvijanju konkursnih rešenja. Radionica će se simultano odvijati u 4 grupe, po rotacionom principu. Mentorski tim će se smenjivati po grupama.

Balkanska dizajn mreža raspisala je peti po redu konurs “Young Balkan Designers 2015” pod sloganom “Common Grounds” koji je otvoren do 28. februara 2015. godine, i namenjen je mladim dizajnerima do 35 godina iz zemalja jugoistočne Evrope.

Radovi odabrani na konkursu biće deo dvogodišnjeg programa Young Balkan Designers koji podrazumeva regionalno dizajn tak-mičenje, međunarodnu putujuću izložbu i program mobilnosti i edukacije za mlade dizajnere. Takođe, autori tri najbolja projekta će pohađati rezidencijal-ne mentorske radionice koje će biti organizovane u saradnji savodećim re-gionalnim dizajnerima i proizođačima.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država, Gradski Magazin

Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je da je u toku koordinisana akcija uklanjanja …

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin