, RASPISAN KONKURS ZA DONACIJU 50 ODSTO MATERIJALA ZA  KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZGRADA, Gradski Magazin

RASPISAN KONKURS ZA DONACIJU 50 ODSTO MATERIJALA ZA KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZGRADA

, RASPISAN KONKURS ZA DONACIJU 50 ODSTO MATERIJALA ZA  KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZGRADA, Gradski MagazinZahvaljujući akciji koju četvrtu godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari stambenih zajednica u Beogradu, uz pomoć svojih upravnika, udruženim snagama imaju priliku da ulepšaju svakodnevnicu i udahnu nov život u svoje zgrade.

Pod sloganom „Ko kreči, kuću leči“ od danas 01.jula počinje prijavljivanje za konkurs uređivanja hodnika i ulaza stambenih zajednica koje za krajnji rezultat imaju uređene i obnovljene prostorije i prijatan ambijent. Inspirisani timskim duhom i zajedništvom, Roma Company i ove godine objavljuje konkurs za  subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda.

Nedostatak vremena, volje, tolerancije, česte selidbe, dovele su do otuđenja i udaljavanja komšija. Iz tog razloga, akcija Roma company ima za cilj da povrati svest o zajednici, solidarnosti i važnosti našeg okruženja. Sada već tradicionalno, svakodnevna rutina beogradskih zgrada na trenutak biva prekinuta planovima, dogovorima i razmenjivanjem iskustava a sve u cilju uređenja i očuvanja prostorija koje su deo naše svakodnevnice.

Da rad pokreće i ujedinjuje, na najbolji način potvrđuju iskustva velikog broja profesionalnih upravnika koji su se u protekle tri godine prijavljivali na Romin konkurs za dobijanje subvencije za kupovinu materijala i oplemenili svoje stambene jedinice. Zgradama koja već dugo odolevaju vremenu povratili su vedrinu i sjaj, ulazima je udahnuta nova svežina i čistota. Stanari ne kriju oduševljenje i ponos za trud koju su uložili u obnovi svog okruženja. Ovo je pravi primer i podstrek za ostale upravnike i stanare da ih slede u zajedničkom doprinosu našem životnom okruženju i našem gradu, jer i najmanji doprinos pojedinca ima veliki značaj za zajednicu.

„Ovo je četvrta godina za redom kako organizujemo akciju donacije 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika zgrada. Roma Company kao društveno odgovorna kompanija, pored ulaganja u lokalnu zajednicu, ima za cilj da podrži i osnaži svaki inicijativu koja jača svest ljudi prema svojoj okolini. Sjajni rezultati akcije koje smo ostvarili u protekle tri godine daju nam potvrdu i podstrek da idemo u pravom smeru.  Verujem da će primeri prethodno uređenih stambenih jedinica, biti podsticaj i za druge stambene jedinice da se priključe i konkurišu za uređenje svojih zgrada“, izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

Zahvaljujući ovoj akciji, angažovanjem upravnika i složnosti stanara, okrečeno je 130 ulaza i hodnika zgrada sa 12 beogradskih opština: Borča, Čukarica, Krnjača, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara.

Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta sajta www.roma.rs najkasnije do 01.09.2021. godine. Pri izboru stambenih zgrada koje će biti renovirane uz pomoć subvencije Roma Company, uzeće se u obzir veličina stambene zgrade, lokacija, kapacitet da se kompletno renoviranje sprovede u delo u dogovorenim rokovima. Konačni rezultati konkursa biće objavljeni 15. septembra 2021. godine.

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin