Najnovije Vesti
gde da otputujete, Razmišljate gde da otputujete? Lavovi na Bali, Vaga u Pariz, Gradski Magazin
Foto: Pixabay

Razmišljate gde da otputujete? Lavovi na Bali, Vaga u Pariz

Još imate vremena da otputujete na neku letnju destinaciju, a evo šta zvezde kažu gde bi trebalo da se zaputite.


Ovan

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku željne su avantura pa, prema pisanju Daily mejla, treba da putuju negde gde će moći da rone, skaču sa bandžija, iz aviona ili da idu na rafting. Jednostavno, bilo gde ih čekaju izazovi.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku vole luksuzna putovanja, a dobro će im doći izlet na neverovatno lepu Amalfi obalu u Italiji. Preporuka za Bikove je ukusan ručak, vino, obilazak litica i uživanje u prirodnim lepotama.

Blizanci 

Grad koji nikad ne spava, Njujork, idealan je za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku! Tamo je sve na dohvat ruke, a grad ima i ogroman broj mogućnosti te nudi ponešto za svakog, pa baš nikad ne može da dosadi!

Rak 

Iako osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole “domaće”, odnosno teže ih je nagovoriti na putovanje, Veliki koralni greben idealno je odredište za njih jer na jednom mestu mogu da istraže prirodu, a istovremeno da se zabave različitim aktivnostima.

Lav

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku vole mesta gde mogu da se osećaju kraljevski, a uzbudljivi Bali njihova je idealna destinacija. Tamo će moći da dožive najbolji i najluksuzniji wellness doživljaj.

Devica

Osim što će na Maču Piču uživati u veličanstvenom pogledu, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uživaće i tokom obilaska ovog drevnog grada.

Vaga

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogu da rezervišu putovanje u Pariz jer je upravo romantika ono što im treba! Naravno, poseta “gradu svetla” na može da prođe bez šetnje uz obalu reke Sene.

Škorpija

Palme, slavne osobe, more, prelepe planine… Los Anđeles i Kalifornija nude baš sve što bi osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogle da požele!

Strelac

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku neka počnu da se pakuju za Kambodžu! Strelčevi su nezasite “lutalice” i uvek željni nečeg novog, a privlači ih misticizam, filozofija i drevne kulture.

Jarac

Uskršnaj ostrva pravo su mesto za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku. Tamo će moći da se odmore, napune baterije za nove radne pobede, ali i nauče nešto novo.

Vodolija

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veliki su ljubitelji nekonvencionalnih putovanja, a posebno ih oduševljava moderna tehnologija. Japan je idealno mesto, posebno vožnja njihovim kao metak brzim vozom.

Ribe

Za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku, Island je idealna destinacija. Glečeri, gejziri, lagune… Sve to čini Island savršenim mesto za odmor Riba, a njihova znatiželja i umetnička crta tamo će doći na svoje.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/B92

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Naši državljani mogu u ovu susednu zemlju, ali samo uz negativan PCR test, Gradski Magazin

Naši državljani mogu u ovu susednu zemlju, ali samo uz negativan PCR test

BUGARSKA vlada je odlučila da državljanima Srbije omogući ulaz u tu zemlju sa negativnim PCR …

MORE ZA 170 EVRA, BEZ PCR TESTA I KARANTINA!, Gradski Magazin

MORE ZA 170 EVRA, BEZ PCR TESTA I KARANTINA!

Kako su usled trenutno aktuelne pandemije korona virusa na snazi zabrane ulaska u Grčku i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.