Vitki i tanki nogari, Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor

Elegancija u enterijeru je često skrivena u detaljima, a suptilnu eleganciju na najbolji način u prostor unose nogari. Njihova visina i oblik utiču na percepciju prostora i čine ga prozračnijim, a visoki i tanki nogari doprinose elegantnom izgledu svakog ambijenta.

Moderan i elegantan dizajn enterijera karakteriše sveden izgled, a fokus je na jednostavnosti, čistim linijama i sređenosti prostora.

Potrudite se da prilikom uređenja enterijera obratite pažnju na odabir svakog detalja, kako biste stvorili istovremeno moderan i funkcionalan ambijent. Ukoliko želite da ambijent odiše i elegancijom, birajte komade nameštaja sa visokim i tankim nogarima.

Ambijent dnevnog boravka uvek ulepša klub sto, koji je koristan predmet, a doprinosi i estetskom izgledu. Mermerni kub sto AVILA 42 idealan je za svedeno i praktično uređenje ambijenta, sa estetskim karakteristikama koje prate savremene trendove u uređenju enterijera. Prirodna lepota mermera, u kombinaciji sa metalnim tankim nogarima, privući će pažnju svakom oku i ostaviti utisak luksuza u prostoru.

Vitki i tanki nogari, Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin
Raznolikost nogara za upotpunjen prostor 4

Ukoliko je vaš izbor za trpezariju sto koji odiše masivnošću, poput trpezarijskog stola SABRINA u dezenu artisan hrasta, sjajno rešenje je da kreirate kontrastni efekat odabirom trpezarijskih stolica koje imaju tanke nogare.

Vaš izbor mogu biti trpezarijske stolice ERIS koje se mogu lako uklopiti uz savremene trpezarijske elemente i doprineti njihovoj prozračnosti i estetskoj privlačnosti. Specifičan dizajn i vitki nogari čine ih veoma  atraktivnim dodatkom vašem enterijeru.

Fotelja MARTIN u petrolej boji, kombinacijom elegantnog štofa sa nešto višim tankim nogarima, predstavlja idealno rešenje za uređenje modernog dnevnog boravka. Pored njene funkcionalnosti, kako zbog širokog sedećeg dela, kao i mogućnosti obaranja naslona u cilju većeg komfora, ona će sasvim sigurno doprineti i sofisticiranosti prostora.

Vitki i tanki nogari, Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin
Raznolikost nogara za upotpunjen prostor 5

Otvorena polica NEWCASTLE 4 odličan je komad nameštaja za kombinovanje i može poslužiti za odlaganje mnogih sitnica.

Dekorativni detalji su neizostavni u prostoru i dodatno će oplemeniti ambijent. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu modernu podnu lampu kojaće u isto vreme obasjati i ulepšati vaš prostor, kao i tabure LILI, koji je praktičan komad nameštaja i nikada nije višak u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Uprkos svojoj suptilnosti, nogari na nameštaju predstavljaju skriveni ključ za oživljavanje prostora i idealni su za svaku prostoriju u kojoj želite da postignete elegantni izgled. Često se u cilju stvaranja atraktivnog prostora kombinuju metal i mermer, zajedno sa mekim tkaninama i u kombinaciji sa vitkim nogarima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin