, REBELO – Omiljeno mesto svakog tinejdžera, Gradski Magazin

REBELO – Omiljeno mesto svakog tinejdžera

Tinejdžeri su u fazi istraživanja ukusa u raznim sferama, kako u muzici, oblačenju, tako i u uređenju svog ličnog prostora. Njihova soba je njihov omiljeni kutak, gde osećaju potpunu slobodu i mogu da uživaju u slobodnom vremenu onako kako najviše vole. Zbog toga je važno da im date prostora da svoju tinejdžersku sobu osmisle po svojoj meri, kako bi joj dali lični pečat i uživali na pravi način.

, REBELO – Omiljeno mesto svakog tinejdžera, Gradski MagazinSoba može biti u neutralnoj paleti boja, kako bi se vremenom lako prilagodila njihovim ukusima, a ono što je primarno je svakako funkcionalnost. Pravi primer univerzalne tinejdžerske sobe koju možete prilagoditi prilagoditi raznim stilovima jeste soba REBELO, koja sadrži veliki broj različitih elemenata koje možete kombinovati na razne načine.  Neizostavni komadi u svakoj sobi su krevet i ormar. Uz sobu REBELO odlično se uklapa krevet ORFELIN 90 u dva različita dezena, opak beloj ili grafit sivoj, kojem možete dodati i fioku za krevet sa ili bez sklopivog dušeka, poput fioke za krevet FPK 199. Što se tiče izbora ormara, nećete pogrešiti sa ormarom REBELO 2K1F, koji poseduje veoma funkcionalan upotrebni prostor sa sistemom polica, kao i delom sa garderobnom šipkom i policom iznad nje.

Za radni kutak u sobi možete kombinovati kompjuter sto BELO ili REBELO sa kancelarijskom stolicom NF-905, koji se savršeno uklapaju uz ostale elemente nameštaja.

Pored osnovnih navedenih elemenata, sobi se mogu dodati i ostali elementi koji su svakodnevno potrebni.  Za dodatno odlaganje garderobe ili drugih stvari možete odabrati jednu od dve komode REBELO, komodu REBELO 3F koja će zauzeti manje prostora, ili komodu REBELO 3K1F, u koju će zasigurno stati sve sitnice i stvari koje treba odložiti.

U zavisnosti od potreba, kolekcija REBELO nudi tri različite otvorene police – klasičnu otvorenu policu REBELO 5 u opak beloj, koja predstavlja klasičnu policu za knjige i omiljene uspomene, ili otvorenu policu u kombinaciji sa zatvorenim donjim policama REBELO POP 2K2F i REBELO POP 2K1V, sa fiokama ili sa pregradom u sredini.

Odličan dekorativni, ali i funkcionalni komad nameštaja može da bude pleteni tabure, koji je odličan za momente opuštanja.

Sobu REBELO možete uklopiti i uz nežno roze tonove, koji će očarati svaku tinejdžerku. Moderna roze posteljina će doprineti celokupnom izgledu sobe, ali i doprineti udobnosti pri spavanju.

, REBELO – Omiljeno mesto svakog tinejdžera, Gradski MagazinKombinacija opak bele, grafit sive i lak bele folije sobe REBELO može da se prilagodi bilo kom trendu uređenja, pa dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da je dodatno utoplite pletenim boho detaljima, poput pletenog roze taburea, ili cvećem i korpama. Možete ostati i u monohromatskim notama, a napraviti fokusnu tačku neobičnim geometrijskim paternom na tepihu ili posteljini. Roze cveće u vazi na noćnom ormariću REBELO NO2F doprineće potpunom osveženju ambijenta.

Za koji god stil uređenja sobe da se odluči vaš tinejdžer, komadi iz kolekcije REBELO će se definitivno uklopiti, a ostalim detaljima i dekoracijom će se dodatno oplemeniti prostor.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin