Najnovije Vesti
Film if, Relaksacija na maksimumu, Gradski Magazin

Relaksacija na maksimumu

Odmor nam je potreban kako vikendom, tako i preko radne nedelje, a da biste se potpuno opustili i uživali u slobodnom vremenu, mi vam i ovog puta nudimo kvalitetan televizijski sadržaj, uz koji će prava relaksacija dostići svoj makimum.


Za sredu vam preporučujemo dramu „Arbitraža“ koja će se emitovati na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 21h. Finansijski oslabljen tajkun, koji je novac stekao zahvaljujući hedž fondovima, očajnički pokušava da proda svoju trgovinsku imperiju, ali pravi grešku koja ga primorava da se za pomoć obrati na neočekivanom mestu. Glavne uloge tumače Richard Gere, SShban Sarandon i Tim Roth.

Kada treba da okupite porodicu i uživate u zajedničkim trenucima, odlično rešenje su porodične komedije u kojima će uživati svi članovi, od najmlađih do najstarijih. Iz tog razloga, predlažemo vam da u četvrtak pogledate film „Hotel za pse“ u kom su glavni glumci Emma Roberts, Jake T. Austin i Lisa Kudrow. U ovom filmu, dvoje dece u tajnosti drže gomilu pasa lutalica u napuštenom hotelu, a do kakvih sve avantura dolaze, možete ispratiti u 19:20h, na kanalu FilmBox Premium.

Istog dana, ali na kanalu FilmBox Extra, možete uživati u trileru „Sati“ koji govori o teškoj priči u kojoj se otac bori da mu ćerka preživi udar uragana Katrina. Film će početi sa emitovanjem u 21h, a kroz njega će vas voditi Paul Walker, Genesis Rodriguez i Nancy Nave.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Sanja Kužet, NISAM OD ŽENA KOJE DODAJU BOTOKS I IDU NA MASAŽE! Sanja Kužet otkrila kako zaista ŽIVI kad je niko ne gleda!, Gradski Magazin

NISAM OD ŽENA KOJE DODAJU BOTOKS I IDU NA MASAŽE! Sanja Kužet otkrila kako zaista ŽIVI kad je niko ne gleda!

Voditeljka “Zvezde Granda”, Sanja Kužet progovorila je o porodici, suprugu, pa otkrila i tajnu fenomenalnog …

Pretplatite se na nedeljnu dozu smeha, Gradski Magazin

Pretplatite se na nedeljnu dozu smeha

Ako smo se ovog ponedeljka nadali sunčanom proleću, a iznenadila nas je kišovita jesen, nema …

Leave a Reply

Your email address will not be published.