Najnovije Vesti
, Rešite se neželjnih dlačica uz pomoć inovativnog proizvoda, Gradski Magazin

Rešite se neželjnih dlačica uz pomoć inovativnog proizvoda

Većina pripadnica nežnijeg pola će se složiti da su dlačice na pojedinim regijama tela velika neprijatnost, a njihovo uklanjanje je dosadan, često i veoma bolan proces, koji nikome ne prija. Međutim, postoji rešenje koje na bezbolan način može da reši ove probleme. O tome je danas u hotelu Saint Ten, iz domena struke, govorila doktorka Milica Đokić, a svoja iskustva u korišćenju prenela je influenserka Iva Chu

Moderne žene u današnjem haotičnom svetu, koji nam nameće brz ritam života, više nego ikada pažljivo biraju svoje beauty rituale. Osim što nam oni predstavljaju male životne radosti, čine nas negovanim, zdravijim i doprinose našem samopouzdanju.

Ipak, u moru beauty rituala u koje ulažemo svoje vreme, trud, ali i novac, malo toga nas veseli kao osećaj glatke kože bez dlačica. To je taj osećaj – tako zadovoljavajuć, tako dragocen, koji želimo da zadržimo što je duže moguće. Nije to samo stvar lepih nogu koje ponosno pokazujemo u novoj haljini ili negovani pazusi koje izlažemo na treninzima joge – to je osećaj slobode i spontanosti.

Postoji moderno i elegantno rešenje iz Philips-a koje ovakve situacije može zauvek da ostavi u prošlosti i promeni naš lifestyle. Philips Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica kod kuće nudi dugotrajno rešenje.

Doktorka Milica Đokić kaže da IPL tehnologija (eng. Intense Pulsed Light) koristi nežno pulsirajuće svetlo koje deluje direktno na koren dlačica tako da one na prirodan način ostaju u fazi mirovanja. To znači da njihov rast ostaje onemogućen dugo vremena, čak do šest meseci.*

– Što je veći kontrast između boje dlačica i boje kože, to je IPL efikasniji. Dlačice i obline na telu se razlikuju, tako da svaku zonu treba tretirati na drugačiji način kako bi se postigli najbolji rezultati – objašnava doktorka Đokić i dodaje da je već nakon prvog tretmana koža nežna i glatka.

Kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja te saradnje sa dermatolozima, korišćenje Lumee je jednostavno, brzo i sigurno. Uz SmartSkin senzor i korišćenjem različitih nastavaka, intenzitet tretmana može pravilno da se prilagodi tipu kože i području tela koje želimo da tretiramo.

Kolumnistkinja i influenserka Iva Chu već duže vreme koristi Philips Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica i veoma je zadovoljna njegovom efikasnošću:

– Osećaj slobode koji mi pruža Philips Lumea je neopisiv. Ceo proces je bezbolan i lak, a na bolnu depilaciju ne pomišljam već godinama – kaže Iva Chu.

Kao pravi moderni beauty uređaj, Lumea nudi pomoć i u digitalnom obliku. Lumea IPL aplikacija pomaže u praćenju napretka i planiranju tretmana a uz to je i odličan izvor korisnih saveta i trikova kako ostvariti najbolje tretmane.

*prosečno smanjenje rasta dlačica na nogama: 78%, nakon 12 tretmana

O Jelena Filipović

Proveri takođe

loreal a, L’ORÉAL GRUPA PREDSTAVILA NOVE CILJEVE ODRŽIVOG RAZVOJA DO 2030. GODINE, Gradski Magazin

L’ORÉAL GRUPA PREDSTAVILA NOVE CILJEVE ODRŽIVOG RAZVOJA DO 2030. GODINE

Najavljen i novi način označavanja proizvoda koji će pokazivati njihov uticaj na životnu sredinu i …

eucerin a, ČIŠĆENJE LICA SADA PRUŽA VIŠE!, Gradski Magazin

ČIŠĆENJE LICA SADA PRUŽA VIŠE!

Unapređena Eucerin® Dermato CLEAN [HYALURON] linija nudi kompletno rešenje za temeljno čišćenje za sve tipove …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.