Revija studentskih filmova  SAE instituta u DOB-u, Gradski Magazin

Revija studentskih filmova SAE instituta u DOB-u

 Revija studentskih filmova SAE instituta u DOB-u u Nedelja, 08. februar 2015. u 20:00h.

Sa 56 institucija u 24 zemlje SAE Institut je danas najveća obrazovna mreža u oblasti kreativnih medija. U Beogradu SAE Institut ima pun program akademskih studija u partnerstvu sa Midlseks univerzitetom iz Londona, program jednogodišnjih studija sa diplomom SAE Instituta, ali i brojne sertifikovane kurseve za profesionalno usavršavanje.

Na SAE Institutu u Beogradu radi se u malim grupama, mentorski, uz individualni rad u profesionalnim studijima, na najsavremenijoj opremi i softveru, po istom programu po kome su obrazovani najuspešniji producenti, animatori, montažeri, filmski umetnici.

Film: KAO U FILMU
Reditelj: Mimi Vlaović
Lepršava zaljubljenost Princa i Princeze je predstavljena fantazijama različitih filmskih žanrova. Zanesenost čarolijom predstavlja opasnost za princa na kome je odluka koju svako jednom mora da donese. Da li ostati u zajedničkom filmu ili se vratiti u realnost?

Film: A MATCH
Reditelj: Milena Cvetkovska
Priča prati dvoje mladih koji žive zajedno neko vreme. Momak je bolestan i hitno mu treba novi bubreg. Otežavajuća okolnost je što Srbija nije deo Euro Transplanta, a on nema srodike koji bi mu donirali organ. Ali jednog dana njegov će se život potpuno izokrenuti.

Film: BEFORE YOU GO
Reditelj: Isidora Nikić
Nikola(18) i Teodora(17) nasumično naizmenično izvlače preostalih 7 kockica iz kutijice na kojima je po jedno slovo od kojih za svako treba da osmisle radnju koju treba da sprovedu zajedno dan pre Nikolinog odlaska u Kinu na neodređeni vremenski period.

Film: ADRIAN’S PATH
Reditelj: Alex Tselekidis
Priča o momku koji pokušava da zaboravi svoju bivšu devojku tako što odlazi na mesta na kojima su bili zajedno i seća se divnih momenata.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023., Gradski Magazin

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023.

Svečanom ceremonijom i dodelom nagrada završena je četvrta „Pekarijada“, nacionalno takmičenje za najbolje pekare Srbije. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin