Bane Opačić, ROĐENDANSKI POKLON ZA MALOG OLIVERA: Bane Opačić večeras održava humanitarni onlajn koncert, Gradski Magazin
Foto: Facebook/Printscreen

ROĐENDANSKI POKLON ZA MALOG OLIVERA: Bane Opačić večeras održava humanitarni onlajn koncert

Tekstopisac i kompozitor Bane Opačić, koji je napisao neke od najvećih hitova u poslednjih petnaest godina i koji predstavlja svojevrsni muzički fenomen na našoj sceni, ovoga puta odlučio je da nas razneži na jedan novi način.


Bane želi da pomogne bolesnom dečaku Oliveru Pal Gajodiju u životnoj borbi, pa mu kao rođendanski poklon poklanja online koncert na kome će pevati neke od svojih najlepših pesama kao i pesama drugih izvođača.

Bane je u maju 2018. godine imao spektakularan nastup u Sava centru, a najavljeni online koncert već je privukao ogromnu pažnju Banetovih pratilaca na društvenim mrežama.

Kako je za Oliverovo lečenje neophodno sakupiti neverovatnih 2,4 miliona evra, Bane poziva svoje pratioce da šalju poruke za Olivera (848 na 3030), kao i da uplaćuju na Oliverovog račune.

ROĐENDANSKI POKLON ZA MALOG OLIVERA: Bane Opačić večeras održava humanitarni onlajn koncert, Gradski Magazin
Foto: Budi human

Kako se koncert održava u subotu, uplate i specijalne želje se mogu najaviti na broj telefona 0631415388.

Iako ovo inače radi za svoju dušu, ovog puta, odlučio je da svoj talenat, vreme i emocije stavi u svrhu prikupljanja novca za malog Olivera.

Online lajv koncert počinje u subotu, 19.12. od 20:30, a moći će da se prati na Banetovoj zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu (Bane Opačić official i Bane Opačić): https://www.facebook.com/baneopacicofficial i https://www.instagram.com/baneopacic/?igshid=nnvz57soc1l0.

Foto: Facebook/Printscreen

Izvor: PRessSerbia

O Marija S.

Proveri takođe

Roman MORA Aleksandra Jugovića na srpskom jeziku: Pravo književno delo za sve one koji vole i Dostojevskog!, Gradski Magazin

Roman MORA Aleksandra Jugovića na srpskom jeziku: Pravo književno delo za sve one koji vole i Dostojevskog!

Izdavačka kuća “Aleteja” iz Sankt Peterburga upravo je objavila roman “Mora” književnika Aleksandra Jugovića u izuzetnom prevodu …

BEKAMENT investirao 12 MILIONA evra u nova fabrička postrojenja, Gradski Magazin

BEKAMENT investirao 12 MILIONA evra u nova fabrička postrojenja

Kompanija Bekament otvorila novu fabriku za proizvodnju stirodura i pustila u rad dve nove proizvodne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin