Vrnjački točak, Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!, Gradski Magazin

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Brojne organizacije sa platnog spiska Rokfeler fondacije, ne štede ni novac ni ljudstvo, a sve sa ciljem da napadnu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pokušaju da oslabe njegov položaj.


Tako se za petak u Vrnjačkoj Banji priprema konferencija za novinare nevladine, navodno neprofitabilne organizacije Reri, čiji su finansijeri Rokfelerova fondacija i fondacija Heinrich Boell Stiftung iz Nemačke koja finansira separatističke organizacije u južnoj srpskoj pokrajini.
Upravo Reri ostrvio se na predsednika Srbije i kada je bila aktuelna izmena Zakona o vodama, pa su tako putem svojih medijskih servisa zatrpavali javni prostor otvorenim pismima adresiranim na predsednika Aleksandra Vučića.
Sada je već očigledno da je ovoj i sličnim organizacijama trn u oku svaki korak napred koji ka sopstvenoj modernizaciji napravi Srbija.
Danas je to Vrnjački panoramski točak, koji predstavlja minijaturu sličnih atrakcije u Beču, Budimpešti, Istanbulu. Izgradnja panoramskog točka u Vrnjačkoj Banji izmestila je održavanje festivala Love fest tokom kojeg se svake godine zagađuje gradsko jezero i to od strane više od 30 hiljada ljudi, posle kojih se šteta sanira, a đubre skuplja mesecima.
Vrnjački točak, Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!, Gradski Magazin
Dakle, i laiku je jasno da panoramski točak ni na koji način ne ugrožava ekologiju u Banji, šta-više, doprinosi očuvanju jezera konačnim  izmeštanjem festivala na mesto udaljeno od izvorišta mineralne vode “Jezero” što je bio jedan od ciljeva opštinske uprave, budući da godinama unazad traže pogodnu lokaciju za najpoznatiji muzički festival u Vrnjačkoj Banji.
Ovo je jedan u nizu orkestriranih napada na državni vrh Srbije, kao što su to bile blokade puteva, razni protesti i divljanja, pod izgovorom zaštite i očuvanja životne sredine, sa “potpisom” istih finansijera koji kroz svoje ovdašnje agenture pokušavaju da unište i uruše sve što je sprsko i napredno.
D.K.

O Dalibor

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin