Najnovije Vesti
ROMA COMPANY DAJE 50% MATERIJALA ZA  KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZAJEDNICA Ko kreči, kuću leči, Gradski Magazin

ROMA COMPANY DAJE 50% MATERIJALA ZA KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZAJEDNICA Ko kreči, kuću leči

ROMA COMPANY DAJE 50% MATERIJALA ZA  KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZAJEDNICA Ko kreči, kuću leči, Gradski MagazinMračni ulazi i hodnici u zgradama postaće prošlost za stanare u Beogradu. Zahavljujući novoj akciji koju sprovodi Roma Company stanari 10 stambenih jedinica u Beogradu će uz pomoć svojih upravnika zgrada moći da udahnu nov život u svoje zgrade.
Roma Company će subvencionisati sa 50% nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika 10 stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda. Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, od 1. avgusta počinje sređivanje hodnika i ulaza stambenih zajednica, čiji će stanari moći da uživaju u sređenim i prijatnim ulazima.
„Ovim projektom želimo da podignemo svest o potrebi odgovornog ponašanja prema okruženju u kojem živimo. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos, u vidu poklanjaja polovine neophodnog materijala, podstaći stambene zajednice da se lakše odluče da renoviraju svoje zajedničke hodnike i ulaze,“ izjavio je Slobodan Koković iz Roma Company.
Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta www.roma.rs najkasnije do 1. jula 2018. godine. Pri izboru stambenih zgrada koje će biti renovirane uz pomoć subvencije Roma Company, uzeće se u obzir veličina stambene zgrade, lokacija i kapacitet da renoviranje bude sprovedeno u dogovorenim rokovima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Hotel Grand Kopaonik predstavio izložbu u čast 40 godina savremenog turizma na Kopaoniku, Gradski Magazin

Hotel Grand Kopaonik predstavio izložbu u čast 40 godina savremenog turizma na Kopaoniku

Izložba na otvorenom inspirisana je počecima skijaškog turizma na ovim prostorima, prvim entuzijastima u osvajanju …

Izaberite pravu policu za svoj dom, Gradski Magazin

Izaberite pravu policu za svoj dom

Otvorene police svakako imaju dekorativnu ulogu, ali služe i za odlaganje raznih sitnica i na …

Leave a Reply

Your email address will not be published.