, ROMA COMPANY OBJAVILA KONKURS ZA KREČENJE ULAZA I HODNIKA  STAMBENIH ZGRADA U BEOGRADU, Gradski Magazin

ROMA COMPANY OBJAVILA KONKURS ZA KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZGRADA U BEOGRADU

Neka boje učine svoje!

Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, Roma Company već petu godinu za redom, objavila je konkurs za subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda.

Jun mesec se pokazao kao pravo vreme za pokretanje zajedničkih akcija i buđenje timskog duha. Sa ciljem da pomogne, inspiriše i osnaži duh zajednice u kojoj posluje Roma Company, tradicionalno i ove godine objavila je konkurs za subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji grada Beograda. Već od danas, Upravnici zgrada, predstavnici stanara ili profesionalni upravnici, moći da konkurišu putem zvanične internet stranice Roma Company.

„Zajednička akcija Roma Company i građana Beograda već četiri godine unazad pokazuje izvanredne rezultate. Osim što ima za cilj da ojača i održi svest ljudi prema svojoj okolini, ovim projektom želimo i da ukažemo na važnost društveno odgovornog poslovanja. Ulaganjem u lokalnu zajednicu, doniranjem subvencija u vidu materijala za krečenje, kao i sjajni rezultati prethodnih akcija, ostvarili su jedinstvenu vezu svih učesnika. Za našu kompaniju ovo je dodatni podstrek da radimo na jačanju odnosa i poverenja i potvrda da idemo u pravom smeru. Ovom prilikom pozivamo stambene jedinice da se priključe i konkurišu za uređenje svojih zgrada“, izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

Kao i prethodnih godina, u želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koji se budu prijavili za subvenciju, dobiće na poklon i lojalti karticu “MOJA ZGRADA”, koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma Company i za materijal za uređenje svojih domova.

Sada već tradicionalna akcija Roma Company, pokazala se kao veoma inspirativna i pre svega korisna za stanare više od 200 ulaza sa 12 beogradskih opština koji su iskoristili pravo na subvenciju za nabavku materijala. Značajan broj hodnika, zajedničkih prostorija, ulaza, osveženo je uz nesebičnu pomoć i udruženim snagama svih stanara a uz veliku podršku Roma Company

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin