, ROMA COMPANY POMAŽE SA 50 ODSTO MATERIJALA ZA  KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZGRADA, Gradski Magazin

ROMA COMPANY POMAŽE SA 50 ODSTO MATERIJALA ZA KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZGRADA

, ROMA COMPANY POMAŽE SA 50 ODSTO MATERIJALA ZA  KREČENJE ULAZA I HODNIKA STAMBENIH ZGRADA, Gradski MagazinUz slogan „Ko kreči, kuću leči“, Roma Company već četvrtu godinu za redom, uskoro objavljuje konkurs za subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda.

– Mesec jun je pravo vreme za akciju i buđenje timskog duha. Inspirisana ovom temom i željom da pomogne lokalnu zajednicu i promoviše prave vrednosti, Roma Company i ove godine objavljuje konkurs za subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji grada Beograda. Prijavljivanje za ovaj, već tradicionalni konkurs počinje na leto kada će Upravnici zgrada moći da konkurišu putem zvanične internet stranice Roma Company.

„Zajednička akcija Roma Company i građana već tri godine unazad pokazuje izvanredne rezultate. Projekat ima za cilj da ukaže, ojača i održi svest ljudi prema  svojoj okolini. Ulaganjem u lokalnu zajednicu, doniranjem subvencija u vidu materijala za krečenje, kao i sjajni rezultati prethodnih akcija, daju nam samo podstrek da i dalje idemo u istom smeru. Ovom prilikom pozivamo stambene jedinice da se priključe i konkurišu za uređenje svojih zgrada“, izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

Svih prethodnih godina, ova akcija pokazala se kao veoma inspirativna i pre svega  korisna. Svakodnevna rutina beogradskih zgrada prekinuta je planovima, dogovorima i razmenjivanjem iskustava. Veliki broj ulaza stambenih jedinica dobilo je novi sjaj. Osvežene su zajedničke prostorije, pokrenut je duh zajedništva te se mogla zabeležiti jedinstvena atmosfera, kojoj su svojom vedrinom doprineli kako najmlađi tako i najstariji stanovici zgrada.

Koliko je važna solidarnost, koliko je važno čuvati zajednicu i okruženje pokazalo se u 12 beogradskih opština koje su do sada učestvovale u ovoj akciji. Iz tog razloga Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta www.roma.rs najkasnije do 01.09.2021. godine. Pri izboru stambenih zgrada koje će biti renovirane uz pomoć subvencije Roma Company, uzeće se u obzir veličina stambene zgrade, lokacija, kapacitet da se kompletno renoviranje sprovede u delo u dogovorenim rokovima. Konačni rezultati konkursa biće objavljeni 15. septembra 2021. godine.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin