, ROMA COMPANY POMAŽE SREĐIVANJE ZGRADA U BEOGRADU, Gradski Magazin

ROMA COMPANY POMAŽE SREĐIVANJE ZGRADA U BEOGRADU

, ROMA COMPANY POMAŽE SREĐIVANJE ZGRADA U BEOGRADU, Gradski MagazinUz slogan „Ko kreči, kuću leči“, Roma Company organizovala je drugu godinu zaredom konkurs za dodeljivanje subvencija u iznosu od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika zgrada. Zahvaljujući ovoj akciji, angažovanjem upravnika i složnosti stanara, okrečeno je 130 ulaza i hodnika zgrada sa 12 beogradskih opština: Borča, Čukarica, Krnjača, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara.

Kada se komšije udruže i kada imaju pravu osobu koja brine o njihovoj zajedničkoj imovini, sve je moguće. To je na najbolji način u svom radu potvrdila profesionalni upravnik Sanja Masnikosa-Simić, tako što je 11 stambenih zajednica kojima upravlja na Čukaričkoj padini u ulici Obalskih radnika, prijavila na konkurs za dobijanje subvencije od 50% za kupovinu materijala za krečenje.

„Kada smo saznali da postoji mogućnost da nam neko pokloni polovinu materijala za krečenje ulaza i hodnika, brzo smo se organizovali, a stanari su lakše doneli odluku da renoviraju svoje ulaze. Ovim putem želim da se zahvalim Roma Company na pomoći koju je uputila stambenim zajednicama, ali i  što ovim projektom doprinosi da upravnici zgrada mogu da ostave neka dela iza sebe“, izjavila je Sanja Masnikosa-Simić, profesionalni upravnik i vlasnik firme za profesionalno upravljanje Otvorena vrata grada.

Za akciju dodeljivanja subvencije u vidu 50 odsto materijala za krečenje ulaza i hodnika, Stambena zajednica Jurija Gagarina 131 saznala je putem sredstava javnog informisanja.

„Prijavili smo se u predviđenom roku i nakon dobijanja obaveštenja da nam je subvencija odobrena krenuli smo u realizaciju. Dogovoren je rok za završetak radova, koji je neznatno prolongiran usled organizacionih problema. Zahvaljujući Roma Company, koja je imala razumevanja i navedeno kašnjenje smatrala opravdanim, radovi su obavljeni na zadovoljstvo svih strana koje su učestvovale u projektu. Smatramo da ovakve akcije stimulativno utiču na raspoloženje stanara da počnu da razmišljaju o upuštanju u ovakve aktivnosti  kao i na podizanje nivoa svesti  o potrebi sredjivanja, kao i  održavanja neposrednog životnog okruženja“, kaže Goran Gajović, upravnik Stambene zajednice Jurija Gagarina 131.

 U Roma Company najavljuju da će i ove godine, tokom leta, organizovati konkurs za dodeljivanje subvencija stambenim zajdnicama u iznosu od 50% za nabavku materijala za krečenje ulaza i hodnika.

„Roma Company ovim projektom želi da podigne svest o potrebi odgovornog ponašanja prema okruženju u kojem živimo. Zaista sam ponosan što naš trud i rad, koji ulažemo da sredimo ulaze u Beogradu, daje rezultate i što smo do sada pomogli sređivanje više od 150 zgrada“, izjavio je Slobodan Koković iz Roma Company.

U želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koji su se prijavili za subvenciju, dobili su od Roma Company na poklon i lojalti karticu “MOJA ZGRADA”, koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma Company i za materijal za sređivanje sopstvenih stanova.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin