ROMA COMPANY POMAŽE SREĐIVANJE ZGRADA U BEOGRADU, Gradski Magazin

ROMA COMPANY POMAŽE SREĐIVANJE ZGRADA U BEOGRADU

ROMA COMPANY POMAŽE SREĐIVANJE ZGRADA U BEOGRADU, Gradski MagazinUz slogan „Ko kreči, kuću leči“, Roma Company organizovala je drugu godinu zaredom konkurs za dodeljivanje subvencija u iznosu od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika zgrada. Zahvaljujući ovoj akciji, angažovanjem upravnika i složnosti stanara, okrečeno je 130 ulaza i hodnika zgrada sa 12 beogradskih opština: Borča, Čukarica, Krnjača, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara.

Kada se komšije udruže i kada imaju pravu osobu koja brine o njihovoj zajedničkoj imovini, sve je moguće. To je na najbolji način u svom radu potvrdila profesionalni upravnik Sanja Masnikosa-Simić, tako što je 11 stambenih zajednica kojima upravlja na Čukaričkoj padini u ulici Obalskih radnika, prijavila na konkurs za dobijanje subvencije od 50% za kupovinu materijala za krečenje.

„Kada smo saznali da postoji mogućnost da nam neko pokloni polovinu materijala za krečenje ulaza i hodnika, brzo smo se organizovali, a stanari su lakše doneli odluku da renoviraju svoje ulaze. Ovim putem želim da se zahvalim Roma Company na pomoći koju je uputila stambenim zajednicama, ali i  što ovim projektom doprinosi da upravnici zgrada mogu da ostave neka dela iza sebe“, izjavila je Sanja Masnikosa-Simić, profesionalni upravnik i vlasnik firme za profesionalno upravljanje Otvorena vrata grada.

Za akciju dodeljivanja subvencije u vidu 50 odsto materijala za krečenje ulaza i hodnika, Stambena zajednica Jurija Gagarina 131 saznala je putem sredstava javnog informisanja.

„Prijavili smo se u predviđenom roku i nakon dobijanja obaveštenja da nam je subvencija odobrena krenuli smo u realizaciju. Dogovoren je rok za završetak radova, koji je neznatno prolongiran usled organizacionih problema. Zahvaljujući Roma Company, koja je imala razumevanja i navedeno kašnjenje smatrala opravdanim, radovi su obavljeni na zadovoljstvo svih strana koje su učestvovale u projektu. Smatramo da ovakve akcije stimulativno utiču na raspoloženje stanara da počnu da razmišljaju o upuštanju u ovakve aktivnosti  kao i na podizanje nivoa svesti  o potrebi sredjivanja, kao i  održavanja neposrednog životnog okruženja“, kaže Goran Gajović, upravnik Stambene zajednice Jurija Gagarina 131.

 U Roma Company najavljuju da će i ove godine, tokom leta, organizovati konkurs za dodeljivanje subvencija stambenim zajdnicama u iznosu od 50% za nabavku materijala za krečenje ulaza i hodnika.

„Roma Company ovim projektom želi da podigne svest o potrebi odgovornog ponašanja prema okruženju u kojem živimo. Zaista sam ponosan što naš trud i rad, koji ulažemo da sredimo ulaze u Beogradu, daje rezultate i što smo do sada pomogli sređivanje više od 150 zgrada“, izjavio je Slobodan Koković iz Roma Company.

U želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koji su se prijavili za subvenciju, dobili su od Roma Company na poklon i lojalti karticu “MOJA ZGRADA”, koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma Company i za materijal za sređivanje sopstvenih stanova.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”, Gradski Magazin

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”

Najtalentovaniji domaći pekari, posle pauze od tri godine,  imaće priliku da se 2023. takmiče na …

Decembarski dani u duhu najboljih filmova, Gradski Magazin

Decembarski dani u duhu najboljih filmova

Sve hladniji dani su pred nama, a idealan način da im prkosite jeste da se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin