, ROMA COMPANY POMOGLA OTVARANJE TRENAŽNOG CENTRA  U DOMU ZA DECU I OMLADINU ‚‚DUŠKO RADOVIĆ“ NIŠ, Gradski Magazin

ROMA COMPANY POMOGLA OTVARANJE TRENAŽNOG CENTRA U DOMU ZA DECU I OMLADINU ‚‚DUŠKO RADOVIĆ“ NIŠ

Za potrebe unapređenja funkcionalnosti i sposobnosti kod dece i mladih Doma za decu i omladinu „Duško Radović“ Niš,    Roma Company donirala je trenažni centar za sport i rekreaciju.

Zahvaljujući donaciji Roma Company, Dom za decu i omladinu ‚‚Duško Radović“ u Nišu bogatiji je za trenažni centar sa savremenim i funkcionalnim mašinima za sport i rekreaciju. Cilj ove donacije je doprinos kvalitetnijem i funkcionalnijem provođenju slobodnog vremena i očuvanju i unapređenju funkcionalosti i sposobnosti kod dece i mladih.

, ROMA COMPANY POMOGLA OTVARANJE TRENAŽNOG CENTRA  U DOMU ZA DECU I OMLADINU ‚‚DUŠKO RADOVIĆ“ NIŠ, Gradski Magazin„Dom za decu i omladinu „Duško Radović“ Niš,u aktuelnom trenutku pruža uslugu smeštaja za oko 40- oro dece i mladih, kroz 3 usluge. Danas su sa nama predstavnici kompanije Roma, došli su da se druže sa našom decom, donirali su nam sprave za teretanu i time omogućili da imaju fizičku aktivnost unutar ustanove, što deci punoznači. Ovim gestom pokazali su da su društveno odgovorna kompanija koja misli na decu i mlade bez roditeljskog staranja. Zahvaqujem se u ime dece i mladih i u svoje lično ime i želimo im puno uspeha u daljem radu“, izjavio je Luka Gašević, vd direktor, Dom za decu i omladinu „Duško Radović“.

Zahvaljujući donaciji Roma Company korisnici Doma imaće priliku da kroz sport i rekreaciju razvijaju zdrav odnos prema sportu i životu generalno. Savremeno opremljeni trenažni centar najviše će značiti korisnicima sa težim i teškim smetnjama kojima će kroz razne vidove vežbi i treninga služiti kao sredstvo za rehabilitaciju i funkcionalnu podršku. Inicijativa zaposlenih u Domu ‚‚Duško Radović“ Niš pokazala se kao sjajna ideja koja će svojom realizacijom doprineti kvalitetnijem boravku korisnika doma.

 „Roma Company nastavlja dugogodišnju praksu društveno-odgovornog poslovanja, kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu, pružajući pomoć tamo gde je najpotrebnije. Iz tog razloga odlučili smo da pomognemo Dom za decu i omladinu ‚‚Duško Radović“ iz Niša donacijom trenažnog centra opremljenog savremenim funkcionalnim mašinama. Verujemo da će naša donacija doprineti kvalitetnijem i funkcionalnijem boravku svih korisnika doma. U godini kada obeležavamo jubilej, 30 godina rada, ostvarićemo niz društveno odgovornih aktivnosti koje za cilj imaju pomoć svim lokalnim zajednicama u kojim poslujemo“, izjavio je Miljan Aleksić, rukovodilac distributivnog centra Roma Company u Nišu.

Dom za decu i omladinu „Duško Radović“ Niš, zbrinjava decu i mlade bez roditeljskog staranja i decu i mlade sa težim i teškim smetnjama u razvoju i decu koja su  iznenada ostala bez smeštaja ili iz drugih razloga moraju biti zbrinuta van svoje porodice. Trenažni centar za sport i rekreaciju doprinosi kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena i očuvanju i unapređenju funkcionalnosti i sposobnosti kod dece i mladih.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin