, ROMA COMPANY POMOGLA RENOVIRANJE PROSTORIJA  SVRATIŠTA ZA DECU NA NOVOM BEOGRADU, Gradski Magazin

ROMA COMPANY POMOGLA RENOVIRANJE PROSTORIJA SVRATIŠTA ZA DECU NA NOVOM BEOGRADU

, ROMA COMPANY POMOGLA RENOVIRANJE PROSTORIJA  SVRATIŠTA ZA DECU NA NOVOM BEOGRADU, Gradski MagazinZa potrebe unapređenja funkcionalnosti i uređenja prostorija Svratišta na Novom Beograd u okviru Centra za integraciju mladih, Roma Company donirala je kompletan materijal za izvođenje građevinskih radova.

Zahvaljujući donaciji Roma Company, Centar za integraciju mladih je u potpunosti renovirao prostorije Svratišta na Novom Beogradu u kojima svakodnevno borave njihovi korisnici. Cilj ove donacije je doprinos kvalitetnijem i funkcionalnijem provođenju slobodnog vremena kako korisnika centra tako i svih zaposlenih.

„Zahvaljujem se Roma Company koja je prepoznala Centar za integraciju mladih i važnost podrške koju pružamo deci sa kojom radimo. Za decu u uličnoj situaciji, Svratište je sigurno mesto i jako je važno da taj prostor bude uredan, zdrav i prilagođen dečijim potrebama.

Nadam se da će primer koji je Roma Company dala podstaći i druge kompanije da se aktivno uključe u pružanje podrške organizacijama koje rade sa onima kojima je podrška potrebna.“, izjavio je Marko Tošić, izvršni direktor Centra za Integraciju mladih.

Početak godine obeležen je lepim vestima iz Roma Company. Povodom 30 godina od osnivanja kompanije doniran je kompletan građevinski materijal iz prodajnog asortimana, kao i usluge izvođenja građevinskih radova neophodnih za uređivanje prostorija Svratišta na Novom Beogradu u okviru Centra za integraciju mladih. Prostorije su kompletno renovirane i osvežene, postavljen je novi pod kao i pločice na zidovima. Rasveta u kancelarijama i hodnicima zamenjena je funkcionalnijim led panaelima. Ova akcija imala je za cilj da unapredi uslove boravka u kojem deca svakodnevno provode svoje slobodno vreme.

„Roma Company nastavlja dugogodišnju praksu društveno-odgovornog poslovanja, kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu, pružajući pomoć tamo gde je najpotrebnije. Iz tog razloga odlučili smo da pomognemo Centru za integraciju mladih renoviranjem prostorija Svratišta na Novom Beogradu. Time smo zaokružili prošlu godinu u kojoj smo obeležili jubilej, 30 godina rada kroz niz ostvarenih društveno odgovornih aktivnosti koje su za cilj imale pomoć svim lokalnim zajednicama u kojim poslujemo“, izjavila  je Jelena Anđelković, direktorka marketinga Roma Company.

Centar za integraciju mladih je udruženje građana osnovano 2004. godine u Beogradu, koje inicira, sprovodi i podržava odgovorne društvene promene sa ciljem povećanja nivoa društvene uključenosti dece i mladih iz marginalizovanih zajednica. Orijentisan je ka zaštiti prava deteta, kroz realizaciju programa koji doprinose uvažavanju najboljeg interesa deteta i realizaciji principa Konvencije o pravima deteta.

Centar za integraciju mladih se bavi prevencijom, zaštitom i unapređenjem položaja dece i mladih koja su uključena u život ili rad na ulici i onih koji su u riziku da to postanu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin