Romantičan vikend sa voljenom osobom? Imamo predlog!, Gradski Magazin

Romantičan vikend sa voljenom osobom? Imamo predlog!

Vreme vikenda bi trebalo da bude vreme potpunog odmora, posebno ukoliko ga provodite sa voljenom osobom. Ukoliko ostajete kod kuće i planirate da se prepustite romantici i filmovima, na pravom ste mestu da čujete najbolje predloge iz sveta kinematografije koje možete pogledati na omiljenim FilmBox kanalima.

Romantičan vikend sa voljenom osobom? Imamo predlog!, Gradski MagazinZa početak, vikend dočekajte uz film ,,Gorko-Slatko“, koji će se u petak emitovati na FilmBox Stars kanalu. Film govori o ekscentričnom, bogatom trgovacu kafom, koji šalje priznatog stručnjaka na Tajland, gde treba da otkupi novu, egzotičnu vrstu kafe. Njegov ,,savršen” život ispada iz koloseka kad se, nakon prvobitne netrpeljivosti, zaljubljuje u prelepu ćerku vlasnika plantaže, a onda otkriva da ga šef ustvari uopšte nije poslao zbog kupovine kafe. Glavne uloge ovog romantičnog filma tumače Kip Pardue, Mamee Nakprasit, James Brolin, Spencer Garrett i Young Tata, a možete ga pogledati od 19:15h.

Za ljubitelje malo ozbiljnijeg žanra poput drame, preporučujemo film ,,Reči“, koji će se emitovati u subotu od 19:20h na FilmBox Premium kanalu. Radi se o piscu koji se suočava sa mračnom tajnom, a celu priču predstaviće vam savršeni glumački par – Bradley Cooper i  Zoe Saldana.

Romantičan vikend sa voljenom osobom? Imamo predlog!, Gradski MagazinU nedelju od 21h pripremite se na smeh do suza uz komediju ,,Instant porodica“. Glumci Mark Wahlberg, Rose Byrne i Isabela Merced donose vam zanmljivu priču o bračnom paru koji shvata da je u potpunom haosu nakon udomljavanja troje dece. Film možete pogledati na FilmBox Extra kanalu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 – Najsvestraniji uređaji koji menjaju način korišćenja pametnih telefona, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 – Najsvestraniji uređaji koji menjaju način korišćenja pametnih telefona

Kompanija Samsung Electronics predstavila je najnoviju generaciju revolucionarnih sklopivih pametnih telefona: Galaxy Z Flip4 i …

Monohromatski enterijer za osveženi izgled vašeg doma, Gradski Magazin

Monohromatski enterijer za osveženi izgled vašeg doma

Ukoliko planirate neke promene u vašem domu, a želite da to bude trend koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin