, Romantična komedija, je uvek odličan izbor, Gradski Magazin

Romantična komedija, je uvek odličan izbor

, Romantična komedija, je uvek odličan izbor, Gradski MagazinPošto smo mesec ljubavi započeli u romantičnom raspoloženju, valjalo bi ga tako i završiti. Novi predlozi talasa ljubavi i romantike na malim ekranima su spremni, a na vama je samo da izaberete film na nekom od naših kanala, iskokate kokice i zagrlite voljenu osobu… Uživajte!

Sredu i 21h rezervišite za kanal Film Box Premium na kom će se emitovati film „Praznik rada“. Depresivna samohrana majka Adel i njen sin Henri nude prevoz ranjenom, jezivom čoveku. Dok policija pretresa grad tražeći odbeglog robijaša, majka i sin postepeno otkrivaju njegovu pravu priču, ali su im šanse za beg sve slabije. Glavni glumci ove romantične drame su Kate Winslet, Josh Brolin, Gattlin Griffith.

Za četvrtak vam predlažemo film „Sunašce“ koji ćete moći da ispratite na kanalu Film Box Stars sa početkom u 15:50h. Ovaj film opisuje istinitu priču o izuzetnoj ljubavi između dvoje običnih ljudi: Rike, tipične Holanđanke s četvoro djece i Valdemara, Surinamca koji je sedamnaest godina mlađi od nje. Njihova ljubav je dovoljno snažna da bi izdržala gotovo sve predrasude i protivljenja na koja nailaze, sve dok se ne suoče s razarajućom silom Drugog svetskog rata. Producentska kuća je Shooting Star u koprodukciji s Ester Reglin Film i Menuet, a film je prodao više od 400.000 ulaznica u Holandiji. U glavnim ulogama su Ricky Koole, Sergio Hasselbaink i Angelo Arnhem.

I, na kraju, za sve one koji su propustili, još jednom repriziramo fenomenalnu romantičnu komediju „Ćerka mog šefa“ koju ćete zasigurno poželeti da pogledate iznova i iznova. U subotu, u 19:35h se smestite pored tv-a, takođe uključite kanal Film Box Stars i uživajte u glavnim ulogama koje tumače Ashton Kutcher, Carmen Electra, Michael Madsen i Tara Reid. U ovom filmu mladić prihvata da čuva kuću svog šefa, misleći da je to dobra prilika da se približi ženi u koju je očajnički zaljubljen: šefovoj ćerki. Ono što nije isplanirao je čitava plejada nezvanih gostiju koji ga ometaju u izvršenju zadatka. Da stvar bude još gora, primoran je da se pozabavi njenim starijim bratom, koji je u bekstvu od lokalnih narko-dilera.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin