Najnovije Vesti
“Sačuvaj život” – šta je trafiking?, Gradski Magazin

“Sačuvaj život” – šta je trafiking?

SKC će u utorak, 10. februara, biti domaćin interaktivnog predavanja “Sačuvaj život”, tokom kog će svi zainteresovani moći da saznaju više o pojmu “trafiking”

Tokom predavanja, a zatim i radionice, “Anti trafficking” organizacija “Astra” ima za cilj da mlade nauči prevenciji, tj. prepoznavanju signala, tome ko može biti žrtva, kako to postaje, kako da prepoznaju sumnjivu ponudu… pored toga, cilj radionice je i da senzibiliše mlade ljude da prepoznaju problem u okruženju, kao i da zrelo donesu odluke.

trafiking, “Sačuvaj život” – šta je trafiking?, Gradski Magazin

Na predavanju će govoriti Ivana Radović i Jelena Buvač, ali će svi prisutni imati priliku da se, kroz diskusiju i pitanja, uključe u rad. Na predavanju će, takođe, biti predstavljena aplikacija za mobilne telefone “Ban human trafficking”, koja, kroz zanimljive igrice i kvizove, korisnike upoznaje sa ovim problemom. Aplikacija se može naći na android i Apple servisima, i besplatna je za korišćenje.

Tribina počinje u 13:15, u Atrijumu SKC Novi Beograd.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

PEPCO otvara prvu radnju u Srbiji i otkriva šta će imati u ponudi od 23. oktobra, Gradski Magazin

PEPCO otvara prvu radnju u Srbiji i otkriva šta će imati u ponudi od 23. oktobra

PEPCO, najveći maloprodajni lanac neprehrambenih proizvoda u Evropi sa najbržom stopom rasta, otvara prve dve …

   COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže – 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu, Gradski Magazin

  COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže – 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu

Velika većina Evropljana izjavila je da će, nakon COVID-19, biti važnije nego ikad da brinemo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.