Safari stil u vašem domu, Gradski Magazin

Safari stil u vašem domu

Safari stil u vašem domu, Gradski MagazinIako možda ovo leto nije onakvo kakvim ste ga zamišljali, a planove za letovanje niste u mogućnosti da realizujete, to nije razlog da u svom domu ne priredite ugođaj poput prave egzotične avanture u Africi!

Afrika je kao inspiracija ušla u modnu industriju na velika vrata zajedno sa animal printom, specifičnim paternima i kombinacijama boja na materijalima koji su obeležja afričkih plemena, a zatim su izvršili značajan utcaj i na dizajn enterijera. Ono što dominira ovakvim enterijerima su prigušene boje, prirodni materijali, afrički ornamenti, skulpture i slike na kojima su naslikani predstavnici afričkih plemena, razni simboli, životinjski i kolonijalni motivi.

Paleta inspirisana Afrikom je topla, narandžasta ili žuta, ali i neutralna, sa akcentima crvene. Neretko, u nekom paternu, kao spoj koji u afričkoj kulturi ima poseban značaj, mogu da se sretnu i crvena i crna. Fotelja BARSELONA i ambijent oko nje će sinergijom boja uneti duh Afrike u vaš dom.

Uz ležaj MARBO možete dodati dekoraciju u vidu materijala poput ratana i drveta, zatim i hladni metal, jer simbol starog sveta, drevne Afrike, je i metalno oruđe za rad koje je uglavnom ručno pravljeno.

Deo ovog stila su i naglašena tekstura, neutralnih prirodnih boja, tapete sa naturalnim printovima, pletene, slamnate, korpe, kao i zemljani ćupovi sa granjem. Dizajneri Forma Ideale predlažu da budete dodatno kreativni i istražite što više možete o Africi, pustinji, safariju. Skulpture životinja izrađene u drvetu, posebno životinja koje imaju poseban značaj u nekim afričkim plemenima, kao i skulpture raznih slimbola energija prirode, idealan su začin za jedan egzotičan safari ambijent. Takođe, komode i police, poput TV police CLIF CLFT235, u kombinaciji dekora drveta, odlično se uklapaju u ove ambijente.

Safari, Afrika, leto – prave su asocijacije za toplo i prirodno, a ovaj stil u enterijeru će vam bar malo dočarati tu atmosferu!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

BEO ZOO-VRT, BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!, Gradski Magazin

BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!

Ulaz u Beogradski zoološki vrt, koji slavi 86. rođendan, je za decu do 15 godina …

Bioskop kod kuće? Što da ne?, Gradski Magazin

Bioskop kod kuće? Što da ne?

Ljubitelji akcionih filmova ovog vikenda mogu uživati u ostvarenjima svog omiljenog žanra, a sve je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin