Samo jedan uređaj može promeniti enterijer vaše dnevne sobe – predstavljamo vam Samsung Neo QLED 98″, Gradski Magazin

Samo jedan uređaj može promeniti enterijer vaše dnevne sobe – predstavljamo vam Samsung Neo QLED 98″

Dnevna soba je srce svakog doma. Baš zbog toga nam je veoma važno da, kada je opremamo, nameštaj, tehničke uređaje i detalje koje želimo da postavimo u njoj, budu kvalitetni, funkcionalni, ali i da se estetski uklapaju u celokupni ambijent.

U ovakvim situacijama, kada nam je potreban televizor koji će ispunjavati oba zahteva, kako funkcionalni, tako i estetski, idealan izbor jeste Samsung Neo QLED od 98” koji, pored toga što će pružiti neverovatno korisnično iskustvo, u isto vreme će se uklopiti u svaki enterijer i svaki stil uređenja doma.

Unesite novu tehnologiju u vaš dom

Visoki stil vaše dnevne sobe zahteva i visoki  kvalitet, a baš time se odlikuje Samsung Neo QLED televizor od 98”. Ovaj televizor donosi besprekornu tehnololgiju prikaza, čime korisnicima pruža visokokvalitetno iskustvo gledanja u prostoru. Ovaj uređaj sadrži Eye Comfort funkciju koja automatski podešava svetlinu boja na ekranu u zavisnosti od uslova u prostoriji, pa samim tim pruža fantastičan doživljaj u kom ćete zasigurno uživati.

Takođe, Neo QLED televizor donosi niz poboljšanja poput Neural Quantum 4K procesora, koji koristi naprednu veštačku inteligenciju kako bi poboljšao slike niskog kvaliteta i izvukao svaki detalj, a opremljen je i moćnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz neverovatnih živopisnih boja. Neo QLED od 98” ima i ugrađenu opciju Real Depth Enhancer koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko, pa na taj način stvara očaravajući vizuelni doživljaj za svakog korisnika.

Prepustite se audio doživljaju

Ključna komponenta za bioskopsko iskustvo zabave kod kuće, posebno u dnevnoj sobi, jeste bogat i sveobuhvatan zvuk koji dopunjava živopisnu sliku, a koju Samsung Neo QLED televizor od 98” u potpunosti isporučuje. Zahvaljujući Dolby Atmos tehnologiji zvučnika, korisniku je osigurano uranjanje u zvuk s neverovatnom jasnoćom i dubinom, dok OTS (Object Tracking Sound) Lite funkcija osigurava da audio savršeno prati akciju na ekranu. Takođe, još jedna odlična funkcija je Q-Symphony koja analizira i obrađuje glasovne kanale i audio elemente kako bi isporučila savršeno sinhronizovani zvuk koristeći svaki zvučnik na TV-u i soundbaru. Na ovaj način ton se automatski proširuje okruženjem u kom korisnik boravi, a bez obzira na to u kom delu prostorije se nalazi, može da uživa u savršenom audiu iskustvu kao nikada do sada.

Uživajte u stilu koji sami kreirate

Osim naprednih karakteristika, Samsung Neo QLED od 98” se uklapa u svaki tip enterijera zahvaljujući svom minimalističkom NeoSlim dizajnu. On poseduje graciozan, ultratanak ekran, a s obzirom na to da se može pohvaliti veličinom od 98”, ovaj televizor zauzima širinu od čak 248 cm, koja je idealna da pokrije velike zidove i ulepša ih kadrovima i kvalitetom slike koju pruža ovaj uređaj.  

Obradujte sebe!

Ukoliko se odličite za QLED ili Neo QLED 4K od 98″, očekuju vas sjajni pokloni:
49″ Odyssey G95T Monitor uz Q80C seriju,
49″ Odyssey G95A monitor uz QN90A seriju,
49″ Odyssey G95A monitor i Galaxy S22 uz QN100B seriju.

Pored poklona očekuje vas i popust na maloprodajnu cenu pri kupovini i premium usluga u vidu besplatne dostave i instalacije. Promocija traje od 22.6. do 23.7.2023. ili kraće usled isteka zaliha poklona. Više o promociji saznajte na linku: https://www.samsung.com/rs/offer/big-screen-tv-offer-2023/.

Samo jedan uređaj može promeniti enterijer vaše dnevne sobe – predstavljamo vam Samsung Neo QLED 98″, Gradski Magazin

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Mi preporučujemo, vi uživate

Ni ove nedelje ne smete propustiti fenomenalne priče i kadrove koje možete pronaći samo na …

Nazdravimo zajedno uz Jelen ovog leta

Stali ste na „ludi kamen“? Samo jedan „klik“ vas deli od jedinstvenog poklona Jelen piva, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin