ŠAMPIONI SRCA, ŠAMPIONI SRCA, Gradski Magazin

ŠAMPIONI SRCA

ŠAMPIONI SRCA – PROSLAVA VATERPOLA, MUZIKE I HUMANOSTI

Vaterpolisti dobili navijačku himnu

U susret Evropskom prvenstvu u vaterpolu u Beogradu 10-23. januara 2016, uz podršku Vaterpolo saveza Srbije, u beogradskom klubu Ben Akiba održana je preksinoć promocija navijačke vaterpolo himne Idemo! (napred Srbijo) grupe Neozbiljni pesimisti komponovanu u čast naših delfina, kao i ozvaničenje humanitarne akcije ŠAMPIONI SRCA kojom muzičari  i sportisti žele da skrenu pažnju na one kojima je pomoć uvek potrebna.

Ovom dogadjaju koji slavi zajedničke vrednosti sporta i humanitarnog rada prisustvovali su proslavljeni zlatni olimpijac i predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić, generalni sekretar VSS Nemanja Marijan, selektori Dejan Savić (vaterpolo reprezentacije Srbije) i Bogdan Obradović (Davis Cup teniska reprezentacija Srbije), osvajači zlatne medalje na letošnjim Evropskim igrama u Bakuu (vaterpolo reprezentacija Srbije do 18 godina), član UO Paraolimpijskog komiteta Srbije i dugogodišnji član paraolimpijske plivačke reprezentacije Boris Malešević, muzički novinar i autor “Ilustrovane ex YU rok enciklopedije” Petar Janjatović, radio voditelji i novinari Gorica Nešović i Dušan Nedeljkovic (Radio Index), humanitarci Arno Gujon (www.solidarite-kosovo.org) i Jovan Simić (www.sportskibazar.org), direktor Centra za  zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske Zoran Milačić (www.zvecanska.org.rs), predsednik UO Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR i roditelj Todor Mančić (www.nurdor.org), su-osnivač akcije ŠAMPIONI SRCA i predstavnik Centra za socijalno preventivne aktivnosti GRiG (www.cspa-grig.org) Maja Milačić, muzičari Sajsi MC, braća Žika i Dagi Jelić iz YU grupe, Boris Bakalov i Bojan Gluvajić frontmeni grupe Ničim izazvan, glumci Stefan Bundalo, Milan Marić, Jovana Gavrilović, Mladen Sovilj, a DJ cele večeri je bio Niggor. Vecina njih ovih dana učestvuje i u snimanju video spota navijačke himne čija premijera se očekuje krajem meseca.

ŠAMPIONI SRCA, ŠAMPIONI SRCA, Gradski Magazin

Bogdan Obradović je u ime najboljeg tenisera na planeti Novaka Djokovića primio vaterpolo kapicu sa brojem ‘1’ koju mu je uručio naš najbolji trener za 2015. godinu po izboru Olimpijskog komiteta Srbije, Dejan Savić.

“Sjajna akcija! Smatram da nam nikada nije nedostajala plemenitost, ali sa druge strane uvek nam treba neko da nas ujedini i organizuje kao sto to sad rade volonteri akcije ‘Šampioni srca’. Naravno sve čestitke velikom prijatelju iz Francuske, gospodinu Gujonu, kao i mome kolegi Saviću i vaterpolo timu”, izjavio je Obradović.

Dejan Savić ovom prilikom se zahvalio na svoj podršci vaterpolo reprezentaciji, obećao srčanu borbu u odbrani Evropske titule sledećeg meseca i istakao da “vaterpolisti sa zadovoljstvom podržаvaju ovakve humanitarne akcije kao što su to i dosada uvek radili”.

Ovo je bila prilika da se sakupe igračke i prilozi za decu Zvečanske i onih koja vode borbu sa rakom (NURDOR) putem prodaje autentičnih majci sa kultnim likovima iz srpske istorije sa foto-montiranim vaterpolo kapicama. One se trenutno prodaju putem kontakta na Fejsbuk stranici ŠAMPIONA SRCA: facebook.com/sampionisrca

Podržite Šampione srca!

Za više informacija, molimo obratite nam se na email sampionisrca@gmail.com ili telefon 0642940604.

facebook.com/sampionisrca

instagram.com/sampionisrca

twitter.com/sampionisrca

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!, Gradski Magazin

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Da li ste do sada već uspeli da definišete šta je za vas savršen odmor? …

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!, Gradski Magazin

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin