, Samsung dostigao brojku od milion prodatih pametnih monitora, Gradski Magazin

Samsung dostigao brojku od milion prodatih pametnih monitora

Kompanija Samsung Electronics objavila je da je akumulirana prodaja serije Smart Monitora premašila milion uređaja na globalnom nivou.

, Samsung dostigao brojku od milion prodatih pametnih monitora, Gradski MagazinNovi „uradi sve” monitori podržavaju Smart Hub, pružajući savršenu kućnu kancelariju i okruženje za školske obaveze bez potrebe za povezivanjem sa računarom ili bilo kojim drugim spoljašnjim uređajem. Osim toga, monitor korisnicima omogućuje uživanje u raznim OTT uslugama kao što su Netflix, Samsung TV Plus i YouTube.

Na osnovu popularnosti svog prvog pametnog monitora koji je predstavljen krajem 2020, Samsung je ove godine poboljšao svoju ponudu. Sada Samsung nudi 11 vrhunskih pametnih monitora, uključujući modele M8, M7 i M5.

Konkretno, svestrani novi M8 karakteriše legendarni tanak dizajn i dolazi u četiri, privlačne nove boje – topla bela, ružičasta, svetloplava i prolećno zelena. Elegantan dizajn M8 monitora dobro se uklapa u svako okruženje, zadovoljavajući niz različitih zahteva korisnika.

Osim toga, uklonjiva kamera SlimFit Cam M8, aplikacija za videokonferencije i druge inovativne tehnologije prikaza, glavni su pokretači njegove popularnosti jer se ljudi prilagođavaju novim životnim stilovima – poput rada od kuće i školovanja od kuće.

, Samsung dostigao brojku od milion prodatih pametnih monitora, Gradski MagazinSmart Monitor M8 dobio je nagradu CES 2022 Innovation Awards od CTA (Consumer Technology Association) kao priznanje za široku lepezu njegovih tehnologija prikaza. Samsung je počeo primati prednarudžbine za M8 u SAD-u, Nemačkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama 28. marta 2022. Prednarudžbine za proizvod nadmašile su očekivanja kompanije, odražavajući popularnost proizvoda u celom svetu. U prvom tromesečju prodaja serije Smart Monitora, uključujući i prodaju M8 po narudžbini, porasla je za približno 40% u odnosu na isti period prošle godine.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin