Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji, Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji, Gradski Magazin

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Novi pametni telefon Galaxy S23 FE od danas je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji, tokom posebnog promotivnog perioda do 14. decembra. Uz prednarudžbinu telefona dobijate i poklon – Galaxy Buds FE slušalice koje će upotpuniti doživljaj pametnog telefona izvrsnim zvukom. Samsung Galaxy S23 FE donosi ikoničan dizajn, vrhunsku kameru i izvanredno iskustvo igranja kako bi obogatili vaš svakodnevni život.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji, Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji, Gradski Magazin
Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji 4

U novu godinu sa novim vrhunskim telefonom

Galaxy S23 FE zadržava vernost ikoničnog dizajna Galaxy S serije sa novim opcijama kamere, vrhunske završne obrade otporne na vodu i prašinu (IP68 standard) i modernog ekrana. Korišćeni reciklirani materijali i ambalaža osiguravaju održivost i funkcionalnost. Dostupan je u četiri različite boje: krem, grafitnoj, boji mente i ljubičastoj, kako bi se s lakoćom prilagodio ličnom stilu korisnika. Fotografije i videozapisi oživljavaju s objektivom od 50 MP i 3x optičkim zumom, dok opcija Nightography omogućava sjajne snimke čak i noću. Uz opcije poput profesionalnog načina rada i rediteljskog prikaza sa podrškom veštačke inteligencije, snimanje sadržaja postaje još jednostavnije. Sa snažnim procesorom, naprednim sistemom hlađenja i dugotrajnom baterijom, Galaxy S23 FE omogućava besprekorno igranje video igara i streaming sadržaja. Dinamički AMOLED 2X ekran od 6,4 inča koji se automatski prilagođava sjetlosnim uslovima dodatno nadograđuje iskustvo korisnika.

Predregistrujte se i iskoristite neverovatnu ponudu

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji, Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji, Gradski Magazin
Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji 5

Galaxy S23 FE  je sada dostupan za prednarudžbinu po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 82,999 rsd. Prilikom prednarudžbine ovog pametnog telefona dobijate i poklon – Galaxy Buds FE slušalice. Promocija traje od 1.12. do 14.12.2023 ili do isteka zaliha. Više informacija možete pronaći na linku.

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite http://news.samsung.com.


Samsung Electronics Austria GmbH ne kontroliše niti utiče na maloprodajne cene svojih partnera. Samsung partneri samostalno odlučuju o svojim maloprodajnim cenama.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin