, Samsung najavljuje novo poglavlje  “Life Unstoppable: the house of surprises”, Gradski Magazin

Samsung najavljuje novo poglavlje “Life Unstoppable: the house of surprises”

, Samsung najavljuje novo poglavlje  “Life Unstoppable: the house of surprises”, Gradski Magazin

Nakon prošlogodišnjeg uspeha, Samsung najavljuje nastavak događaja
“Life Unstoppable: House of suprises” za 2021. godinu
. Ovo virtuelno  iskustvo vodi nas do otkrivanja najnovijih inovacija koje predstavljaju najsavremenija rešenja, bez obzira na životne navike korisnika. Takođe, ističe sposobnost Samsung proizvoda da inspirišu radost, maštovitost i produktivnost u svakodnevnom životu. Učesnici će nakon ovog događaja poželeti da hrabro iskorače iz udobnosti svakodnevice u život koji podstiče avanturu i kreativnost, i upravo na to Samsung misli kad kaže „Life Unstoppable“.

Format i koncept događaja “Life Unstoppable: the house of surprises” daju osećaj individualnosti i jednostavnosti. Samsung će tako ove godine ponovo pokazati mogućnosti i potencijal svojih proizvoda. Stvaranjem virtualne slikovnice s narativom o “kući iznenađenja”, ilustrovaće se svakodnevni život korisnika i pokazati kako Samsung može doprineti kreaciji i optimizaciji našeg doma. Shodno tome, događaj će pokazati kako izborom kvalitetnih i pametnih kućnih uređaja možemo stvoriti maštoviti i jedinstveni enterijer.

„Naši domovi su već skoro dve godine mesto u kome se osećamo bezbedno i zaštićeno u odnosu na neizvesnost koju svi živimo. Naši mobilni telefoni i tableti su nam omogućili da ostanemo povezani sa porodicom i prijateljima, a televizori da skrenemo misli. Dok se okrećemo budućnosti, mnogi od nas ne pronalaze inspiraciju u svom domu. Upravo zbog toga, Samsung nastavlja da uvodi neverovatne inovacije koje naši korisnici obožavaju. Veoma smo srećni što ćemo predstaviti nove uređaje za 2021. godinu koji će uneti uživanje u domove širom Evrope, potvrđujući da život jeste nezaustavljiv”, izjavio je Bendžamin Braun, direktor marketinga Samsung za Evropu.

Zone udobnosti su ključne u neizvesnim vremenima, u to smo se uverili proteklih godinu i po dana. Sada kada se naši domovi pretvaraju u hibridni prostor, neophodnan nam je dom koji inspiriše, pokreće i olakšava svakodnevicu. Na događaju „Life Unstoppable: the house of surprises“ kompanija Samsung će predstaviti takav dom, kako bi u njemu ponovo pronašli ljubav i inspiraciju.

Događaj “Life Unstoppable: the house of surprises” biće otvoren za medije, 12. oktobra u 11:00h, dok  će za javnost će biti dostupan od 18. oktobra u 11:00h na sajtu www.samsung.com. #LifeUnstoppable

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin