, Samsung obuka za gejmere, Gradski Magazin

Samsung obuka za gejmere

Samsung vas poziva da pogledate stručnu onlajn panel diskusiju u okviru njihove nove inicijative pod nazivom „Obuka za gejmere“ koja za cilj ima da sve vrste gejmera unaprede svoju igru.

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da uživo gledate ovu online panel diskusiju u ponedeljak, 18. septembra u 17 h. Link za diskusiju će biti dostupan u ponedeljak ujutro, 18. septembra.

U ovoj panel diskusiji će učestvovati popularna švedska Twitch strimerka igre Overwatch® 2 i profesionalna u esportu QueenE, kao i predstavnici kompanije Samsung među kojima su Amelija-Iv Vorden, viša menadžerka za komunikacije i stručnjakinja za gejming u kompaniji Samsung, Ben Bejker, menadžer za strategiju TV proizvoda u Samsung Evropa, i Entoni Mar, menadžer za razvoj poslovanja kompanije Samsung.

Teme diskusije su:

•              nova Samsung inicijativa Obuka za gejmere

•              naša strateška vizija gejminga, uključujući našu novu brend platformu „Embrace your game“

•              naši najnoviji, inovativni gejming proizvodi

•              lične gejming priče influensera

Samsung će iste večeri predstaviti svoju novu inicijativu Obuka za gejmere naSamsung KX u Londonu, od 17.00 do 22.00 h – sa ekskluzivnim pristupom novoj gejming tehnologiji, 1-na-1 obukom za gejmere i vrhunskim savetima vodećih kreatora sadržaja.

Obuka za gejmere je ključni deo Samsung brend platforme „Embrace your game“. Ova platforma prepoznaje da ne postoji samo jedna vrsta gejmera i da se razvija raznolika, živopisna zajednica. Samsung je razvio čitav niz gejming proizvoda koji svakom igraču omogućavaju da sebi i svom stilu prilagode postavku jer zna da proizvodi koji su najbolji u svojoj klasi omogućavaju neverovatno iskustvo za gejmere.

Obuka za gejmere je još jedna potvrda Samsung posvećenosti da rekreativnim i igračima srednjeg i visokog nivoa širom Evrope omogući da postanu bolji gejmeri. Takođe pokazuje kako gejming može da oformi fantastične zajednice i prijateljstva za ceo život.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin